Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jen jestli ta půlka fronty pochopila správně tu vaši větu "...jen jezdím po Evropě a nasávám". ;-D

1 0
možnosti

Asi ano. Je to dvojsmyslné a obojí je pravda:-)

1 0
možnosti

Romane, naprostá shoda v tom, že těch veselých a příjemných důchodců přibývá víc na úkor těch zaprděných. Od "sametu" jezdím sem tam do ČR a vidím velký posun (i když by bylo dobré to posunovat ještě mnohem dál :) )v tomto směru. I paní či slečny pokladní jsou většinou přijemnější, i když se i dnes najdou výjimky. Ony ty pokladní taky nemají žádný med, všimnul sem si, že v ČR je bohužel tendence lidí vylévat si svůj vztek, že v obchodě něco nefunguje či není, na tom, kdo za to většinou vůbec nemůže - na pokladních, které musí být hromosvodem. A jak jsi napsal, a byl příkladem, práce pokladních se dá zákazníkem při trošce dobré vůle ulehčit. Při jedné návštěvě ČR jsem byl spolu se sestrou nakupovat. Na pokladní pás sem pokládal věci tak, abych čárkový kód (jak sem zvyklý od nás na Severu) vžycky namířil směrem ke čtečte, takže pokladní nemusí u každé položky napřed hledat kód a pak věc správně ke čtečte natáčet. Paní pokladní z toho byla "na větvi", kde prý sem se to naučil. Natož moje sestra "Můj brácha už dávno žije ve Skandinávii a je na to zvyklý". Tak to jo, odvětila paní pokladní, poděkovala mi a pak řekla, že kdyby to tak dělali všichni kupující a ne jenom naházali na pás věci bez ladu a skladu, jí by to ušetřilo mnoho práce a kupujícímu dalo rychlejší odbavení. Takže konečná pointa - čtenáři tohoto příspěvku, až budete nakupovat, nedělejte si z pokladní zbytečný hromosvod a myslete na ty kódy - bude to rychlejší i pro vás.;-)

1 0
možnosti

Dík Dane za dobrej tip! Tohle jsem nevěděl a nedělal ani ve Skandinavii. Tam ale ani nemekli a furt se usmívali:-)

1 0
možnosti
Foto

Má žena jako pokladní a prodavačka do důchodu, čekajícím ve frontě u pokladny vždy rozproudila krev svým humorem. I ten největší mrzout cenil zuby R^:-);-D Romane, ať se vyvede konec týdne!!

1 0
možnosti
Foto

Pěkný příběh. Zdraví tě taky jedna "žena za pultem";-)R^

2 0
možnosti

Díky Jitko, na ty já trpím:)

1 0
možnosti
Foto

R^Škoda, Romane, ale však ony ty "paní Vostré" dokážou každý řetězec nakonec aspoň trochu zlidštit.:-)

1 0
možnosti

Je to fakt, jak píše Marek. Tam jsou ty příběhy:)

0 0
možnosti

Jak málo někdy stačí, aby si lidi porozuměli...A de facto to nic nestojí. Jen trochu dobré vůle a lidskosti.

Pěkný blog, Romane!

2 0
možnosti
Foto

Tu písničku samozřejmě znám, ale ten film jsem nikdy neviděla. Jo do říše Fantasie bych hned zaletěla, ani se paní pokladní nedivím.R^:-):-)

1 0
možnosti

Já jsem ho možná i viděl, ale ta písnička se mi vryla do paměti víc. Všechny písničky, co znaj lidi z filmů, tak já znám z rádia. Prostě radši poslouchám:) Dík Pavli:)

0 0
možnosti

Víš, že jsem Marku při psaní tohoto na Tebe opravdu myslel?:-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS