Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma , souhlas. Jen tak pro odlehčení - muselo (by) být velmi zábavné vidět , jak se ti dva skoro nemohoucí starci - Zeman a "Josef" Vodička vzájemně vyznamenávají.

Jeden bojovník přes pupek nevidí na své boty , druhý se bez několika pomocníků neobejde.

Jinak je to ale velmi tristní - 30 let po změně politického systému !!!:-/

3 1
možnosti
Foto

Myslíte si tedy, že polickoekonomická situace u nás je stejná jako v r. 1989?

0 0
možnosti

Vážený pane Ábelovský, pokud vím, tak členem tohoto svazu se mohli stát pouze občané ČR, kteří prokázali odboj proti fašismu, obdrželi příslušný diplom a jejich přímí potomci. Váš dehonestující článek považuji za sprostý pokus o přepisování dějin.

1 6
možnosti
Foto

Cituji (pokud si nejste schopen otevřít aktivní odkaz na články, ze kterých čerpám):

"ČSBS se dostal do středu pozornosti také třeba po projevu svého předsedy svazu Jaroslava Vodičky na tryzně v Terezíně. Židovské obce označily Vodičkovy výroky o uprchlících za xenofobní. Svaz musel také řešit problémy ve vedení, když na funkci místopředsedy rezignoval válečný veterán Pavel Vranský. Sdružení jako důvod uvedlo jeho vysoký věk, ale Vranský rezignaci zdůvodnil ztrátou důvěry ve správné vedení svazu. Další potíže svaz řešil v souvislosti s převzetím vedení lidické organizace političkou Janou Bobošíkovou. Kvůli ní z tamní pobočky odešly tři poslední žijící dospělé svědkyně lidické tragédie." ... atd. Pokusy o přepisování dějin, jsou ze strany lidí, kteří nyní tuto organizaci vedou. :-/RvRv

8 0
možnosti

Když jsem maturoval, (skoro před 40 lety), jedn kamarád prohlásil, že ze všech organizací sdružených v národní frontě je nu nejsympatičtější Svaz protifašistických bojovníků, protože podmínkou pro členství je osobní účast v odboji za II světové války. Takže členská základna se bude postupně zmenšovat až zcela vymře.

Nějak na jeho slova nedošlo, namísto toho, aby v té organizaci nyní dožíval malý počet zasloužilých stařečků, dělají jí ostudu lidé, o několik generací mladší.

A prosím prozraďte, kdo to byl konfident VB?

0 0
možnosti
Foto

... zeptejte se autorů článků, na které odkazuji, případně na wikipedii ... já si to vyložil tak, že byl agentem StB a nemýlil jsem se, tuším.;-)

1 0
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

4 0
možnosti

Souhlas. Všechny tyto pofidérní a zbytečné spolky, sloužící dnes už pouze na braní peněz, jako jsou ČSBS a ÚSTR zrušit.

0 0
možnosti
Foto

No, z vás mám pocit, že byste nejraději zrušil tu naši neslavnou minulost - je otázka, čemu by to prospělo.

2 0
možnosti
Foto

Proč vám vadí ocenění bojovníků za svobodu. možná odlišnou, co vy pod tímto pojmem míníte, tedy svobodu vykořisťování, ale právě ke schopnosti bojovníka za svobodu by mělo patřit hájit svobodu rozličného chápání tohoto pojmu.

1 8
možnosti
Foto

P74e83t21r 36O90m85e94l11k91a

21. 2. 2019 15:29

Svým příspěvkem zase jenom dokazujete, co jste zač...svobodně beztrestně někoho okrást o jeho majetek, to je ta vaše "odlišná" svoboda? Hnus.

9 0
možnosti
Foto

Brežněv s Husákem se taky vzájemně vyznamenávali :-). Karma.

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS