Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Naprostý souhlas s tím, že se autorce text příliš nepovedl a je těžké se v něm zorientovat. Ale karmoval jsem, neboť postavit se proti miláčkovi adminů a nejprotežovanějšímu zdejšímu blogerovi je projev osobní statečnosti. Zdejší diskuze mi z valné většiny připomíná padesátá léta a hon na Miladu Horákovou. Kdo si na paní (slečnu) Havelkovou ještě neplivl, může tak učinit dodatečně, bude mu přičtena spousta íček.

8 2
možnosti
Foto

A to já zas Davida čas od času kritizuji, někdy jsem až skoro zlá, Ale na tento text asi nepostačují mé mozkové závity, neb jej absolutně nepobírám.

5 0
možnosti
Foto

;-D myslím, že odborné poradce najde přímo v řadách blogerů, zejména VIP ;-)

6 0
možnosti
DS

Nevím, zda se Vám vysmát anebo Vás docela normálně lidsky litovat. Váš život musí být plochý jako žehlící prkno, když registrujete a k napsání blogu Vás vyprovokuje takováhle věc. Já patřím mezi přátele Davida a protože vnímám obsah a nikoliv formu jeho blogů, změny, které Vám tolik vadí mi unikly, snad jsem je ani nezaregistrovala. Běžte se projít, prohlídněte si, jak se příroda pozvolna budí ze zimního spánku, dejte si dobrý kafe a vykašlete si na závislosti (když to tak musíte nazývat) druhých. A víte co? Ze srdce Vám přeju hodně štěstí, lásky a spokojenosti.

4 0
možnosti
Foto

jo DášoR^lépe bych to neřeklaR^

0 0
možnosti
Foto

vy jste asi zas změnila okruh svých zájmů8-opřiznám se že právě od vás bych toto téma nečekala, neberte to jako výtku, je to vaše věc o čem píšete-já si ani nevšimla že David změnil fotku-pokud je to ten kterého myslím a už vůbec si nepamatuji že jsem mu napsala to co píšete vy že jsem napsala-al dík že jsem díky vám chvíli slavná ;-)

1 0
možnosti
Foto

No, kdybych nevěděla, že to napsala blogerka Havelková, myslela bych si, že jste to napsala vy.:-/

1 1
možnosti
Foto

Víte, tento článek není úplně blbě napsaný. To ovšem nic nemění na tom, že je úplně blbý.

7 1
možnosti
VF

I Vy byste měla změnit profilovou fotografii.

1 0
možnosti
Foto

Možná výměna lékaře by také nebyla od věci...

1 1
možnosti
MS

Pokus o Trčálka v sukni? Pokud ano, tak hodně nepovedený.:-P

2 0
možnosti
Foto

A jste si jist, že pan T. se ve své tiché čajovně nevyskytuje i v sukni8-o?;-)

3 0
možnosti
Foto

Je to jedno, o jaké jméno se jedná, protože svým článkem poukazujete na tu strašnou nemoc, závislost na sociálních sítích! Pokud na nich někdo stráví více než hodinu denně v průměru a řeší hlouposti typu ten je takový, ten zase makový, pak upřímnou soustrast. U některých je nejvyšší čas začít s léčbou, třeba hned radikálním řezem, zrušením účtu u FB.

3 0
možnosti
Foto

Aneb Jak se ztrapnit na blogu. Bravo,autorko.

9 1
možnosti
Foto

Ale zase na druhou stranu, jak jinak by na sebe autorka strhla takovou pozornost, než něčím tak... nepovedeným? jejími běžnými texty asi sotva... Asi o to jí šlo...

4 0
možnosti
Foto

H24a72n47a 34V86l22k88o77v83á

20. 2. 2019 16:23

:-) Mě osobně fascinují tihle lidé co si zde vytvořili jakýsi mikrosvět, který potom ještě rozebírají na facebooku...

Máte pravdu, pane Endersi - většina mých přátel z normálního světa tohle nedělá a mou (která se k tomu v hospodě hrdě přiznám) zdejší aktivitu - stavím se zde na pár minut denně - mají za neškodnou úchylku.

Vtipné je potom tvrzení pana V. o tom že každý kdo se pochybovačně vyjádří o tomto stylu života má "určitě nějaký mindrák a zpackaný život" .

Já bych za zpackaný život považovala to že žiju víceméně na internetu a mám mindrák z názoru pubertálních dcer... Jaksi bych se asi necítila sebejistá;-)

7 0
možnosti
RE

Takže už určitě víte, že dobrodruh není o tom, jak je placenej, díky:)

0 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1258x
Mezi mé zájmy patří  kulturní dění v mém okolí, literatura, reflexe vlivu masových médií na utváření obecného mínění. Zajímám se o kognitivní vědy, evoluční psychologii, teorii memů a literaturu.