Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

D28a57v27i74d 64V38l34k

23. 2. 2019 19:27

Vsadím se paní Havelková, že se touhle diskusí na kterou nereagujete královsky bavíte. Vlastně jsem Vám chtěl poděkovat, udělalo mi radost kolika kamarádům stálo zato, se mě v téhle diskusi tak nějak zastat.;-)

0 0
možnosti
Foto

Dovolím si zveřejnit příspěvek mého známého, se kterým se ztotožňuji- cituji:

"Mě blog paní Havelkové nadchl, je suprový, nechápu, jak může mít s jeho

pochopením někdo problém. Já si naopak myslím, že jej potrefení

pochopili náramně dobře, že se autorka trefně vysmívá jejich hlouposti a

oni na to nemají co říci." R^

1 1
možnosti
PU

P15e35t82r 54U87h12e12r

21. 2. 2019 23:25

petříku, ten tvůj známý tě má jako tiskového mluvčího? Kam dal ten tvůj známý ten svůj příspěvek? To je takový hrdina, že není schopen to sem napsat osobně? Svého ÚDajného známého zde cituješ dost často, už by sis mohl vymyslet něco nového...

1 0
možnosti
Foto

J14a74n38a 51M31a33j42o26v87á

21. 2. 2019 14:21

Vy jste do Davida V. zamilovaná a on vás nechce?

2 2
možnosti
VF

Nic ve zlém. Nerozumím Vašemu článku, ale DISKUSE pod ním, to je síla. 8-o;-€;-O

0 0
možnosti
JK

To jo, pěkně se tu odkopali.

1 0
možnosti
MV

Chápu potřebu některých pomahat druhým. Nechápu, když má někdo potřebu rejt. Kdyby to bylo alespoň vtipný...

6 0
možnosti
Foto

Dobrý večer vespolek.

Perex článku PH o Markétě Šichtařové je nesmysl. Články MŠ zde na blogu jsou často zajímavé. Někdy s nimi souhlasím, někdy ne. Tak už to ve světě chodí. Svou profilovou fotku MŠ myslím nemění, ale do článku vždy nějakou svou novou fotku dá. Zprvu mne to překvapovalo, ale nevadí mi to, už jsem si na to zvykl. MŠ je chytrá a hezká ženská, tak mi ty její fotky v článcích nevadí. Jde však vždy o článek a ne o fotku. Pěkné je, že ač často píše o negativních věcech v Česku, ve světě a společnosti, tak na fotkách je vidět, že je veselá a nepropadá depresi. To se mi moc líbí. Konec konců ekonomická krize, kterou již léta předpovídá, že brzy přijde, jednou přijít musí. ;-) S tím nic nenaděláme, ekonomika má své cykly.

S kritikou nebezpečí závislosti na facebooku popsanou v článku Petry H. se dá souhlasit. Měla to však napsat jinak: příběh o zcela smyšlených postavách, které se nepodobají nikomu z místních blogerů a diskutérů. Navíc, jak jsem se dočetl níže v diskusi to, co o některých konkrétních blogerech PH píše, pravda není. A v tomto případě těmto blogerům-diskutérům věřím. Kdyby článek PH napsala o smyšlených osobách a nenapadala konkrétní osoby, tak to mohla být pěkná satira o závislosti na facebooku a internetu.

3 0
možnosti
Foto

Myslím si, že se můžeme všichni shodnout na jednom. Autorka napsala blog, v diskuzi se neukázala a my tady jaksi statujeme, ať + či -. Pokud to byl její záměr, tak se jí to povedlo dokonale. Virtuální svět se vším všudy!

2 0
možnosti
Foto

Tak nějak jsem nepochopil smysl tohoto blogu. Má-li to být nějaká Trčálkovská variace na libovolné téma, tak se moc nepovedla. Má-li jít o rádoby vtipný text, který si dělá z někoho něžnou legraci, tak taky ne.

Nejspíše ani autorka tak úplně nemá jasno, co nám vlastně chtěla sdělit. Ten její text je na hraně či lehce za hranou urážky člověka, kterému zde na blogu nesahá ani po kotníky. Nejspíše tomu bude i v jiných aspektech života. Rv

3 1
možnosti
Foto

Pane Vodvářko, jako byste popsal sám sebe.

5 3
možnosti
Foto

H76a92n26a 22V62l40k98o19v33á

20. 2. 2019 18:51

Tak hoši (pro Vlka a Jílka)

Zatím dobrej mejdan, ale já jdu do té hospody s těmi lidmi z masa a kostí.

Takže odpovědi na vaše frustrace zase zítra ....:-)

5 1
možnosti
JJ

J64a21n 28J81í11l72e43k

20. 2. 2019 18:09

Zdá se, že autorka má dost času, dost dobré nálady, aby si troufla psát o čem chce. Pochopitelně některé místní hvězdy, lokální mis world a širšího okolí, tuhle schopnost neobdivují a těžko ji nesou. Nevidím v tom mindrák u autorky, ale vidím spoustu mindráků u některých komentujících. :-) Vlková a další v tom nesporně vedou. R^;-D

0 4
možnosti
MS

U vás bych tedy pomoc jako u terapeuta nehledal.:-P

11 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS