Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P70e80t59r 95U70h63e74r

20. 2. 2019 13:50

Proč se tolik lidí snaží dělat z toho seriálu nějakou propagandu? Byl natočen skvělej seriál, kterej po dlouhý době nepostrádá vtip a dobré herecké výkony. Tak z toho nedělejte žádnou vědu.

1 0
možnosti
Foto

Tak odkud začít?Tak třeba od Dáši/Pavla. Myslím si, já to tak alespoň vnímám, že její duševní peklo po "předělání" na ženskou je v seriálu dost dobře vidět. Neberou ji většinou ani chlapi, ani ženy. Chlapi, i ti, co ji původně chtěli, došli k názoru, že i když je slupkou ženská, stejně v ní stále vidí toho Pavla. A skini? Já mám pocit, že z Cikánů se tam dělala legrace také dost výživná, viz děti Laciho, co kradly v obchoďáku, nebo hlášky cikánského předáka, že když se jim, Cikánům někdo nelíbí, tak ho pořežou, zmláťěj a je to vyřešený. Kdo z nás se při těch scénách v první chvíli nezasmál...? A teď prostě přišla jen řada na vypatlance od "bílých". A věřte, že někteří hololebci jsou skutečně se svým IQ na úrovni bublajícího bahna. Tak proč si taky neudělat legraci z nich?

1 0
možnosti

pane Boze, dalsi mudrlant

2 0
možnosti

Souhlasim s vámi, přesně toto mě napadlo dik za napsání.Možná zkusit založit na fb "bílá tíseň" a zde by se psaly "pozitivní" zkušenosti se snědou tísní, jakou by tato skupina měla životnost?

0 0
možnosti
Foto

Tak snědý soused o pár baráku vedle normálně pracuje a i doma máka na opravě svého domku.V nedalekám městečku je cikán-projektový manažer dokonce starostou...jaká to hruza:-)Představa "odborníku",že změna pohlaví,je jakási modní vlna a ne léčba lidí postižených tím,že se jejich "duše" narodí v opačném těle je opravdu komická a hloupá...celkem Vaše znepoojení chápu,právě z takových lidí jako Vy se dělají tvurci serialu dost drsnou prd....

4 0
možnosti

P20e66t85r 82S45k24á36l37a

20. 2. 2019 9:10

Přeháníte. Most! samozřejmě není žádné velké umění a některé scény působí poněkud trapně, většinou se u toho ale bavím. Seriál určitě není určen pro děti, tak bych se o jejich mysl zas tak neobával. A domníváte se, že filmy typu Transformers zasejí do mysli dětí pocit, že se jejich rodinné auto promění na těžce vyzbrojeného robota?

3 0
možnosti
Foto

I53v42a18n 16M86a85r27e96k

20. 2. 2019 9:23

Spíš . . . Většinou působí trapně a o "bavení" může být těžko řeč, Nakonec ale včera o 20 hod, šel další takový "poklad" současné tvorby. Holt, co se dá dělat , když už v tomto oboru líp už bylo. Rv

1 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4132x
Brněnský patriot, který vidí svět a lidi kolem sebe převážně nevážně.

Seznam rubrik