Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma.

Právě poslanec Foldyna je ukázkovým ztělesněním primitiva a jeho (hloupá) kritika mě jen dále utvrdila v kvalitě seriálu. Evidentně se v postavách např. Edy a Luďana viděl a jejich 'proměna' a ztráta osobní identity zacloumala jeho egem.

0 1
možnosti

Kdo je primitiv? Ten kdo uvádí fakta a uvažuje, nebo kdo jen podle svého pocitu vyjadřuje názor?

0 0
možnosti

Dobrá záábava - Timur a jeho parta. Pěkné podívání, chlap s tangama a Luďkovo plesknutí po prdeli, krásná herečka Dáši hrající původního chlapa přeonačeného znamenitě moderní lidskou rukou i milí cikáni. Pokud lehké zvolání "Dycky Most!" znamená "Se sovětským unijním svazem na věky a nikdy jinak", tak už tu máme tu novou revoluci. Marně se pan Foldyna snaží vysvětlit její návaznost na komunisty, revoluce požírá nejen své odpůrce, ale i každého, kdo se nedrží jejího přímého směru. Opilý vyhozený farář a rodina Luďkovy bývalé ženy. Vpřed hrdosti pride nového lidství, a teď všichni čechijci do bordelu, a teď nejnovější morálka pro budoucí generace...

0 0
možnosti

D49a42v56i62d 98V90l92k

22. 2. 2019 18:44

Dobře napsánoR^

0 1
možnosti

Viděl jsem jeden díl. Do jisté míry jsem se pobavil, ale zrovna tak jsem cítil, že mě tento seriál duchovně příliš nepovznese. :-) Těch vulgarit je tam opravdu hodně, Nějaký ten vyšší smysl se tam třeba najde, ale já osobně to nemám zapotřebí.

Tak mě napadá otázka, co je větší zlo - jedna vulgarita od prezidenta za rok, nebo stovky vulgarit v televizi? :-)

0 0
možnosti

P76e67t35r 83S25k89á88l86a

22. 2. 2019 8:05

K Vaší otázce - vulgarity se v televizi vyskytovaly vždycky. Samozřejmě ne v takové míře, ale byly. Vulgarity od prezidenta jsou novinka.

0 0
možnosti
Foto

Ještě jsem neviděla. Vážně to stojí za kouknutí???? 8-o

1 0
možnosti

Bohunko, koukněte a posoudíte sama zdali ano nebo ne, když nekouknete, nemůžete posoudit. Ale když kouknete, tak byste měla od samého začátku ;-)

2 0
možnosti

Nic není černobílé, však i lidé jsou rozumů a zkušeností různých.

Dycky Most! :-)

1 0
možnosti

Dobrý večer paní Tykalová a děkuji za článek. Kritiky, kteří se vymezují proti vulgarismům beru s rezervou, protože to není tak dávno, když adorovali divadelní hru "Ježíš", který znásilňuje muslimku. Netvrdím, že tu hru chválili všichni, kteří dnes kritizují Most, ale také se nabízí otázka jestli divadlo má také diváka kultivovat. Možná ještě víc, než televize, protože je tu už od starověku.

Ale líbí se mi charakterový obrat hlavních postav, které už nejsou tak homo a romofobní, takže Kolečko - Prušinovský splnili účel seriálu. Neházet do jednoho pytle.

1 0
možnosti
Foto

Hezky napsáno, souhlasím s Vámi, že bychom se měli na seriál nadnést a nehledat v něm nějaký jinotaj. Dívám se něj rád a těším se na další, bohužel již poslední díl.

Jo a karma R^

4 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS