Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Tihle soc. dem svazáci, tolik svou naivitou a babráctvím připomínající Piráty, jsou fakt úžasní.Uvnitř ČSSD možná povýší, ale na druhé straně patrně kopou socialistům hrobeček.Tedy, ne že by mi to zase až tolik vadilo:-)

4 1
možnosti
MM

Tak jste si zase ulevil a onálepkoval některé jako svazáky. Jste ukojen?

PS: nejsem příznivec ČSSD ani jejich volič.

3 3
možnosti
MB

Nalejme si čistého vína. Pokud budu D. Trump, asi ČR zaregistruji. Zeptám se, jak to tam vlastně chodí. Dozvím se, že zemi vede 2x meuzinárodně soudem uznaný agent STB a prezidenta dělá podivín. Přestože je ve Svazku = Dělá, že v něm není. Navíc zjistím, že poražení Komunisté očekávaně nevycházejí za tmy a ve dne se ostudou ani nepohybují kanály! Už zase mají nějaký Únor - tedy kafrají do Vlády a Zahraniční politiky,. Sice, je tam rozumný Ministr zahraničí Petříček - zase se neví, jak dlouho vydrží. Agent Falmer - vydírá agenta Bureše. Logicky se zeptám - Co to je? Ta Revoluce 1989 již tam byla - nebo tepve bude ? ... :-)

2 0
možnosti
DR

Tenhle patolízal už toho za tu krátkou dobu co je ve funkci, nakecal před různými cestami tolik že by to vyšlo na román.

5 6
možnosti
MM

Pan Havbánek má svazáky, vy zase patolízala, domluvte se, máte přeci stejnou genetickou výbavu a v jednotě je síla!

5 0
možnosti
Foto

Tak KSČM skutečně o zahraniční politice naší vlasti nerozhodují,ani o obsazení vlády.Pokud někdo někoho vydírá tak je to právě KSČM,která ví,že Babiš se chce udržet u moci za každou cenu.Pokud jde o ČSSD,tak jedinou možnost přežítí jsou nové tváře a ne profláknutí "zachránci" Hašek a spol....

6 0
možnosti
JS

Předpokládám, že základní počty jste zatím ještě úplně nezapomněl. Můžete mi prozradit jak se dá sestavit vláda bez ANO?

2 0
možnosti
  • Počet článků 2652
  • Celková karma 31,83
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články