Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IM

I65v33a 71M30a45r37k70o58v39á

20. 2. 2019 21:49

To konání (manuální zručnost) je moc sympatická inteligence. Tím kdyby se inspirovali ouřadové z MŠMT, třeba by se pozvedlo učňovské školství, potažmo řemesla vůbec. Hezké pojednání...R^:-)

2 0
možnosti
Foto

No, ta "manuální zručnost" je bohužel jako forma inteligence trochu nedoceněná, protože to na první pohled vypadá (a atribut "manuální" tomu napomáhá) jako by se jednalo o schopnost rukou. Ale umět opravit motor, nainstalovat vířivku či vyřezat ze dřeva krásnou figurku je také doménou mozku. A mělo by se jí dostat náležitého ocenění. :-)

4 0
možnosti
Foto

Tvůj blog je milý, Goethe měl pravdu...mám odzkoušno ;). A myslím že jsem padesátiprocentní člověk...připomnělo mi to, že v práci mám nádherný kalendář a kolegyně již nějakou dobu očekávají, kdy si ho pověsím-nutno přitlouci hřebíček do stěny (nemáme mužského kolegu) a já v hrůze, že při zatloukání hřebíčku ohnu kladivo a zlomím hřebík (nebo obráceně...) sháním závadu v kancelářích, abych mohla povolat údržbáře a pak mu podstrčit kladivo s hřebíčkem ;-D. R^

1 0
možnosti
Foto

Jo, sehnat dobrou závadu, to dneska není žádná legrace. To aby si člověk zavolal nějakého profesionálního sabotéra... :-)

1 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-D Naštěstí jsem na tom ve všech ukazatelích katastrofálně blbě, pročež mi nezbývá, než se smát, abych předstíral, že jsem pochopil ;-D

1 0
možnosti
Foto

Kdo se směje naposled, ten se směje nejlépe :-)

0 0
možnosti
JS

Vždycky když přijdu do apatyky, najednou se vrátí do předsameťáku a říkají

"Nemáme."

Tak smutně odcházím a nemám nakoupíno :)))

1 0
možnosti

To mleté jsi tam nekupovala?!:-)))

Ehm...ehm...

2 0
možnosti
MS

Kat aby vás spral! Právě jsem se dozvěděl, že jsem jen poloviční inteligent. Raději ani nebudu psát, jak poloviční.;-D

3 0
možnosti
Foto

to máte ještě dobrý, ale já jsem v tý devítiškálový jen 4/9 = 0.444 :-)

0 0
možnosti
Foto

P18a67v74e86l 13V28á31v74r10a

20. 2. 2019 14:34

....tak to jste ještě nepotkal mě:-))))

ale vážně - pěkná úvaha, děkujiR^, máte karmu

1 0
možnosti
Foto

Vy mě ještě neznáte... ale až mě poznáte! :-)

1 0
možnosti
FF

R^Čekal jsem sice nějaký vzoreček, tabulku či výpočet, kterak v apatyce koupit nedostatkové...ale takhle jsem si krásně početl a dokonce až do konce, a při tom se opět zamyslel nad tím, proč mi, kruciš, pořád něco nejde, tak jak bych si přál:-)

3 0
možnosti
Foto

Já jsem to na tvou počest redakčně zkrátil na desetinu původní délky (vypustil jsem například celou kapitolu, ve které se mamutí pytlák dostaví do parapsychologické praporadny) :-)

4 0
možnosti
Foto

Ještě ,,navrch". Ta devítitónová paleta není nic nového. Již naši předci měli jakés pořekadlo i o devateru řemesel, desátého, tedy bídy, nevyjímaje;-)

1 0
možnosti
Foto

Nihil sub sole novum :-)

1 0
možnosti
Foto

Ještě aby tohle šlo koupit.8-o;-)

2 0
možnosti
Foto

bych prosil deset deka fištrónu :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 402
  • Celková karma 19,53
  • Průměrná čtenost 920x
Devátý nejhorší kuchař na světě, odpůrce politické překorektnělosti, začínající marťan, neúnavný konzument točeného kyslíku a jazykový dobrodruh ab incunabulis. Člen Analytického piva a Gustavu pro jazyk český. Správce Vojensko-českého slovníku.