Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je tak, když si stát vymyslí, že bude stíhat nesmysly nebo neprokazatelné záležitosti. Pak narazí na to, že je neprokáže a v zoufalství se pokusí přimět lidi k udávání a když ani to nezabere, tak někteří "vymyslí", že by to mohlo být nedostatečnou ochranou udavačů. Už jen Nadační fond proti korupci, Janečkovi už v hlavě kopuluje?

5 0
možnosti

...... bych to spíš viděl na "zpráskej si svého chlebodárce !",- ....bič do ruky, malej dvůr a ušetřím statisíce za bonzování,- žejo,?!

1 0
možnosti

Ano, tak se to až může zvrtnout.

0 0
možnosti

Pan Janeček nepřišel s ničím novým pod sluncem a ten kdo má praxi v byznysu to ví. Každá korporace má nastaveny nějak své vnitřní procesy a nad nimi bdí další vnitřní útvary pro tento účel vytvořené a to počínaje třeba kontrolou a konče interním auditem a dalšími spolupracujícími útvary. Není vůbec neobvyklé, že v rámci některého z nich je nastaven systém Whistle blowing se všemi prvky ochrany oznamovatele. A už od kauzy Enronu se to po celém světě zdokonalizuje.

1 0
možnosti

Děkuji za rozšíření obzorů. Takto hluboko opravdu nemám zkušenosti.

0 0
možnosti
Foto

Nejjednodušší to bude snižovat objem přerozdělování. To znamená nechat lidem většinu jejich peněz a velmi omezit to, na co se smí, násilně vybrané peníze, použít.

5 0
možnosti
Foto

a já myslela že takový pokřivený mezilidský vztahy byly jen za bolševika a kvůli bolševikovi8-o

3 1
možnosti

Toto nejsou pokřivené vztahy, myšlenka je dobrá, jen její provedení (návrh) je dvojsečný.

0 1
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik