Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IK

Škoda, že nejde dát více než jedna karma.

Ono ale zrovna voličům AB je úplně jedno, jak rozsáhlý je státní aparát.

2 0
možnosti
SN

:-)......Vážený pane spisovateli! Nemůžete popřít, že se v současné dobře daří nejlépe od sameťáku, hospodaření státu je proti minulým vládám neskutečně lepší!

Když se Vám tato vláda nelíbí, napište nám, koho byste si jako šéfa "lepší" vlády přestavoval! Fialu, Bartoše, Gazdíka, Bělobrádka.....možností je mnoho.

Už jsem to psal panu Flaškovi, ten mě ometl......jedině hlupák udělá v životě stejnou chybu. Český národ je dostatečně vyškolen vládami minulými, kdy to tu byl hotový Klondajk, bez obav z potrestání! Máme se špatně? Nemáme,....tak voco ide? !!!!!!

2 15
možnosti
Foto

Těm co to všechno platí se rozhodně lépe nedaří !

6 0
možnosti
LH

Jak máte ten krásně graf jsou tam i policisti učitele zdravotní sestry atd...?

1 1
možnosti
Foto

Měli by tam být všichni, co jsou placeni z rozpočtu, protože se jedná o neproduktivní složky.

0 0
možnosti
ZD

Ač volič ANO tohle mi také vrtá hlavou. Jestli se na jedné straně prudce nenabíralo aby bylo z čeho brát. Autor i pan Kučera ale zůstávají v úvahách v prvním plánu.

Je otázkou "selského rozumu" jak moudré je házet všechno na pana Babiše a navíc operovat se závistí, miliardy a kdy má kdo dost. Je sice premier ale díky pravicovým stranám je v poměrně silných kleštích těch, kterým to bobtnání státu právě přísluší. Zkuste se zamyslet nad výrazem koaliční vláda. Komentovat vývoj tak jak píše autor mi přijde dost primitivní právě pro neuvedení důvodů stavu ve kterém se vláda této země nachází. Vláda přeci není Babiš !! Vláda jsou také záda tradičních stran(demoblok), které se k němu otočily v sebezničující společné snaze jej zastavit. Myslím, že ten kdo je schopen napsat článek by mohl zkusit i přemýšlet o tom co jsme napsal.

3 4
možnosti
DD

No, víte jde o trend. Kdyby Andrejko po dobu co je ve vládě tvrdě kritizoval nárůst zaměstnanců a byrokracie, pak by jistě šlo označit blog za lacinou kritiku. Pravda je ovšem taková, že jen s EET se mluvilo o nárůstu úředníků o cca 30.000. A opět - kdyby s EET nabídl nějakou úlevu ... ale nic.

Zkrátka ten chlap si nejspíše řekl - teď je módní mluvit o šetření, tak o tom mluví ... ale vážně to rozhodně nemyslí, když celou dobu konal pravý opak.

3 0
možnosti
JK

Andrej se nezapomněl pochválit jak dlouho je ve vrcholné politice a pokud došlo na neúspěchy, tak za katastrofální stav můžou ty vlády před ním. Já myslím, že má pravdu, jeho vládnutí je možné jen díky katastrofálnímu vládnutí zejména v době oposmlouvy (kdy AB hodně nabobtnal), tedy díky V.K. a M.Z. A tihle kluci mu ani dnes rozhodně klacky pod nohy nehází, ale naopak, zametají každé stébélko, co se jen objeví. Asi z lásky, jinak to nejde vysvětlit, peněz mají přece dost, nebo ne. Může mi někdo říci kdy, ve kterém okamžiku má miliardář dost peněz? Vrtá mi to hlavou.

7 3
možnosti
Foto

Nemluvě o tom, že platy na ministerstvech lámou rekordy. Ale takovou kvalitu, jako je Ťok, Schillerová, nebo Nováková, je přece třeba ocenit.;-D Karma

12 0
možnosti
ZD

O čem vypovídá, že vám vadí jen tito? Dál již nevidíte nebo tam je pro vás a podobné myslitele terra incognita?

3 2
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik