Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^karma a dík za pěknou připomínku mládí-v Šárce jsem trávila dětství na koupališti U Veselíka zas prázdniny a dodnes si tam ráda zajduR^

0 0
možnosti

R47a39d68e27k 64J85a52r77o76š

18. 2. 2019 16:49

Pěkné připomenutí krásného pražské oblasti, kterou protéká Šárecký potok. Já rád v létě chodíval na koupaliště U Veselíka se studenou, ale krásně čistou vodou z tamního hlubinného pramene.

Ale musím Vás opravit - v Šáreckém potoce jsou ryby, dokonce pstruzi.

Možná Vás zmátla ta zakalená voda, což mělo asi souvislost s táním či předchozími dešti. Potok slouží jako chovný, nesmí se zde rybařit a vyrostlí pstruzi jsou posléze vylovováni a přemisťování do lovných pstruhových revírů.

Na Dubáku, což je rybníček napájený vodou Šáreckého potoka jsem se něco nachytal kaprů, úhořů a štik. Bohužel, nyní již je v soukromých rukou a chytat se tam nesmí...

Karma R^

0 0
možnosti
Foto

R^ Není mou vinou, že jsem stále, a velice(!) dlouho, mlád. A pamatuji. Doby, kdy Šárka byla ještě divoká, kdy se jezdil v Šárce i motokros, kdy jsme coby kluci slézali skály vč. Dívčího skoku, i kde co prošli i prolezli. I ,,u sedmi zlodějů" ve Vokovicích, Jenerálku, a dál Tichou Šárkou, a to vše, až k Vltavě. I doby, kdy se dalo jet trolejbusem z Bořislavky ke sv. Matěji. A ..... Inu, bejvávalo;-)

1 0
možnosti

Krásná svěží procházka.R^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS