Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nemám co dodat. Skvělé vystihnutí. Maláčová snad ještě horší Marksové. Pište dál.

3 0
možnosti

Tak jest a teď ještě princ co získá tu princeznu a půl království k tomu... A je vymalováno :-)

2 0
možnosti

Všechno bylo řečeno a neuděláno, ta paní se chce evidentně zviditelnit a skutek utekl. Co takhle výměna manželek,plotna,děti manžel s chutí na sex 3xdenně? Jestli to někdo ČSSD úplně zkazí , tak ona

6 0
možnosti

Jana Maláčová je ministryní za levicovou sociální demokracii, takže je dost logické, že ve vládě prosazuje levicový program. Zmíněná ministryně ale neobjevila Ameriku, věci, které se snaží prosadit, už dávno v jiných zemích fungují, takže se jen inspirovala. Například ve Švédsku, ke kterému náš pan prezident vzhlíží jako ke vzoru.

Švédský (levicový) stát platí všem školákům nejen obědy, ale i dvě svačiny, dopolední a odpolední; švédské děti mají i povinnou střední školu. Maturitu neznají, rozhodující jsou školní výsledky, přesto Švédové bez problémů studují na prestižních univerzitách v Anglii, USA i jinde, jejich mladí vědci se podílejí na mezinárodních výzkumných úkolech. A jen pro zajímavost, když si malí Švédové chtějí pozvat spolužáky na oslavu narozenin, bývá zvykem, že pozve všechny a ne jen vybrané...

Ale! Vyživovací povinnost rodičů k dětem ve Švédsku končí úderem jejich 18. narozenin, ne jako u nás v 26 letech. Školství sice mají bezplatné, ale protože rodiče je po střední škole už neživí, i děti z bohatých rodin si berou na studium půjčku, kterou pak půl života splácejí.

Děti, studenti ani senioři žádné slevy v dopravě nemají a ta je u nich ve srovnání s námi poměrně drahá. Také ve Švédsku nemají čtyřletou placenou rodičovskou dovolenou, jako u nás. Do starobního důchodu ženy i muži u nich už dlouho odcházejí v 65 letech, a důchody se jim daní.

Jen pro pořádek: švédský model jsem jen popsala, levicové strany nikdy nevolím a plošné placení dětských obědů považuji u nás za zbytečné...

9 0
možnosti
Foto

Paní Leono, díky za skvělý komentář.R^

0 0
možnosti
Foto

Autorka vzpomíná na ex ministryni Marksovou .Také jsem si myslel , že její následník (-nice) nemůže být horší.

Mýlil jsem se.:-/

11 0
možnosti

Kdysi se říkalo: Bez práce nejsou koláče a nebo Kdo nepracuje ani nejí.;-)

2 0
možnosti
Foto

Aha, tak proč princezna stloustla?

2 0
možnosti

Obecně - Z pohledu Století páry, se nepochybně žije lépe. Čísel kopec o věku dožití, lékařské péči - Nikdo není donucen bydlet v kanále a umírat hlady. Sociální stát - je nepochybný pokrok. Jde ovšem o zajímavý fenomen! Je nesmírně drahý - taky se zneužívá, v 16 Dávkách + dalších podporách se běžný člověk vůbec nevyzná. Pak další fantasmagorie obědů zdarma ap. Mj., k čemu pak jsou Dětské přídavky ... ?

Zároveň, tak vzniko i cosi neočekávaného! Třídní boj pozbývá svého revolučního smyslu - Již se bojuje o Požitky! Nový Nepřítel KSČm + ČSSD - podobně populo zneužívá Hnutí ANO. K tomu Obrovský jev nebezpečnosti - Rozpad skutečných Hodnot! K čemu pak Rodina, odpovědnost hospodaření - Dluhů, k čemu odpovědný otec je pak vlastně dobrý ... ?

Nové vidění - výroky! Čím více Státních úředníků = Tím, se ekonomice bude více dařit! Pro jisté Občany milé, příznivé - Pro Společnost Záhubné! Už samotný fakt, že ČSSD dluží 325 milionů Kč za Lihový dům - Není schopna vůbec hospodařit - A chce to převádět na společnost celou! Za 1 Republiky by vedení bylo zavřeno ve vězení pro dlužníky a další v Ústavu pro Choromyslné! Neuvěřitelné proměny ... :-)

6 0
možnosti
Foto

MiroslaveR^super komentář, moc děkuji.;-D

1 0
možnosti

Jak tady na diskuzích občas čtu, tak hlavně nevoliči ČSSD se domnívají, že Maláčová (a Petříček) přinesou socánkům hlasy. Já se domnívám, že (především) Maláčová odradí poslední potenciální voliče ČSSD, kteří alespoň trochu používají mozek. Jsou to totiž ti, kteří celé to její dobro zaplatí.

8 0
možnosti
Foto

No, chtěla bych napsat, že by měly být povinné psychotesty a nějaká další vyšetření pro všechny politiky. Tak někdy si na to sednu. Díky, Luboši, za čtení.R^

0 0
možnosti

má nové jméno ...Jana Venezuela Maláčová ...:-)

5 0
možnosti
Foto

Ne, ne, fakt jo? Do prčic, měla by trochu zhubnout, jinak bude za chvíli vypadat jako Kubánka.;-D;-D;-D

2 0
možnosti

P31e56t43r 34B72u39r38i32a61n

16. 2. 2019 20:22

Karma, je šílená.

10 0
možnosti
Foto

Petře, teď jsem nevěděla, jestli je šílená karma - tedy moje osobní nebo ta princezna. Chápu dobře, že je princezna šílená, jo?

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik