Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

Jsou ale zase na druhou stranu tací, kteří diskuse otevírají, v článcích se nadýmají svou svobodomyslností a demokratickými zásadami a ideály,...

...ale když přijde na diskusi a objeví se v ní první odlišný názor dostávají se do stavu nepříčetnosti v němž nešetří vulgaritami, hodnocením a diagnostikováním, nebo diskusní mažou šedivými proužky a příkladně plní úkoly, které zadával v Putimi vrchní strážmistr Pepku Vyskočovi.

A k zamyšlení je pak skutečnost co je čestnější?

8 1
možnosti
DR

Jmenovat asi nemusíme že. R^

3 1
možnosti
LH
ZH

Určitě, jinak to ani být nemůže. ;-D

4 0
možnosti
Foto

Je fascinující, jak některé dokáže vzrušit neotevŕená diskuze :-). Jak je ta nemožnost vyjádřit se nutí dupat nožičkama a skřípat stoličkama. Myslím, že pan Čermák tu diskuzi neotevírá i právě proto. Tak by bylo asi nejlepší ho načíst a nechat se vzrušovat někde jinde nebo nějakou jinou.;-)

10 1
možnosti
Foto

Inu, pane Hornere.. jak to říct. Redakce podporuje všechny blogery, tak že stejně jako umístí na titulku pana Čermáka, který má právo říkat co chce, pokud neporuší pravidla, umisťuje čas od času na titulku i pana Hornera, který má také právo říct co chce, pokud dodržuje pravidla. V podstatě je to takhle jednoduché.

20 0
možnosti
ZH

To vás šlechtí. Proto mám radost. :-)

0 0
možnosti
Foto

Zato vy skončíte v Hyde parku ;-D, ale ode mě máte karmu :-)

1 5
možnosti
MB

Blogy jsou dobré tím, že se může psát. Cokoliv - hlavně neporušit Kodex vulgaritami. Opakovaně pravím, že příspěvky bez otevřené diskuse nečtu. Co sděluje p. Čermák = Opravdu nevím. Je mi to fuk. Podobné příspěvky chápu jako - Právo rudé = Pravdu naši. "Autor mi vlastně sděluje", že konečně vynašel ten Názor nejsprávnější, nehodlá o něm diskutovat a milostivě mi jej nabízí k obeznámení. Já říkám - Děkuji, nemám zájem - další zase mají. Proč ne? Za sebe pravím - Necenzurovat a p. Čermáka nerušit! Zajisté již bádá nad dalšími oduševnělými výplody - Lidstvo by bylo ochuzeno ! ... :-)

12 0
možnosti
MP

Redakce je opravdu demokraticky smýšlející. Jak vidíte, toleruje i Vaše bláboly.

11 0
možnosti
SN

:-).......jsem první diskutující, o co Vám jde? Nemá sice diskusi, ale většinou, pokud se týká politiky, vystihne a popíše pěkně problém!

12.2.2019 v 10:58 | Karma článku: 46.73 | Přečteno: 6414 |

Musíte uznat, je dobrý !

3 2
možnosti
Foto

je skvělý, snad mi podepíše fotografii blogu s věnováním ;-D

5 0
možnosti
  • Počet článků 827
  • Celková karma 21,53
  • Průměrná čtenost 969x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik