Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na okraj. Myslím si, že IVK už bere vážně jen málokdo.

13 5
možnosti
VV

No, jeden co ho vazne bere se pane Vodvarko uz minusem prihlasil.

2 0
možnosti
Foto

Tak Okamurovec Jakl,který dostal výprask od voliču v senátních volbách nepřekvapil.To jsem si myslel,že IVK už nemá kam klesnout...obhajoba nedemokraticky zvoleného diktátora,který dovel zem k bankrotu a kterého podporují Rusko s Čínou a i naši soudruzi je asi to konzervativní pravicové myšlení,kterého mají lidé kolem IVK plná usta....

12 3
možnosti
RW

Proč poukazujete na Chile, které je naprostou vyjímkou a nepoukazujete na desítky států kde z vnějšku vnucený "jediný správný postoj" vedl k totálnímu kolapsu?

A otázka kdo rozdal noty? Podívejte se na dnešní zprávy - Venezuely byly včera plné všechny české sdělovací prostředky - jakmile se dosáhlo cíle (oficiální uznání samozvaného prezidenta) už je v českých médiích ticho po pěšině a nikoho vlastně nezajímá co se tam skutečně děje. Trochu vám napovím, za komunistů u nás ani nebyla faktická cenzura, protože všichni co mohli psát do novin sami dobře věděli co přesně mají psát...

3 1
možnosti
Foto

To se tam má pořád něco dít,prostě se vyčkává a vyjednává s armádou co dál...noty dostal i Zeman,který popřál novému venezuelskému prezidentu ke zvolení a pozval ho k nám na návštěvu...;-D

2 0
možnosti
AF

A10l41e64š 28F48i47f68k94a

6. 2. 2019 19:50

Sionista chválí masového vraha Pinocheta. Čemu se ještě divím?

(Maduro je magor a jako vůdce země již není legitimní. Ale pořád na jeho rukou není tolik krve jako na těch Pinochetových.

A VK spolu se svými spolubojovníky v devadesátkách měl Pinocheta rád. Myslím, že se na tom moc nezměnilo. Nechápu tu pravicovou přestřelku vedenou autorem blogu.)

2 7
možnosti
Foto

Spomína tienisté stránky jeho vlády. Po ekonomickej stránke však uspel. Čiže neide o chválu, ale skonštatovanie faktov. Ktoré Vám evidentne nie sú po chuti, keďže si vyťahujete len to, čo sa Vám hodí k manipulácii. ;-)

6 0
možnosti
DR

"Nevím, jestli je možné „rozdat noty“ tak obrovskému množství sdělovacích prostředků na celém světě."

A proč by to nebylo možné? Pokud vím, tak je rok 2019 a zprávy se již nepředávají posly ani poštovními holuby.

1 3
možnosti
VV

Mel bych take otazku. Kdo plati ten IVK a z jakych penez si koupili ten palac?

5 2
možnosti
PK

kdo ví,snad Kelner,snad někdo jiný;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 4813
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 837x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal