Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Á jé, to bude házení hnoje v diskusi! To nechápete, Nožičko, Bek je akademicko-morální Dobro a Zeman rusko-čínské Zlo! S Váma je teda pořízení... ;-)

6 0
možnosti
Foto

Zcela výjimečně máte pravdu, i když jste to tak nemyslel:-)

3 2
možnosti
AM

Žhavý kandidát do KSČ je po 30 letech od listopadu ostuda Masarykovy university.

Kdo v 80-tých letech žil, ví, že žadatel o přijetí do KSČ byl buď vychcaný prospěchář nebo naprostý blbec. Obdivovatelé soudruha Beka ať si vyberou !!

6 2
možnosti
Foto

A obdivovatelé soudruha Zemana..... 8-o?

1 2
možnosti
MS

A v čem spatřujete tu pomstychtivost pana Beka? V tom, že nedal medajli Zemanovi?:-P8-o

4 3
možnosti
JN

Panu Stehlíku, vzhledem k Vaší inteligenci (to bez ironie) opravdu nepředpokládám, že byste to pochopil takhle. :-/

3 4
možnosti
MM

Ocenit nějak někoho znamená boj proti někomu?

Zřejmě vyznáváte styl pana prezidenta, ale prosím Masarykovu univerzitu,, se staletou historií z toho vynechejte.

Každý není jako vy, nebo jako prezident.!

14 4
možnosti
Foto

Vy se ptáte. proč zrovna pan Kiska, já jsem se zase ptala, proč zrovna Vyskočil, F.R.Čech, Hůlka, Sedláček, Renč a mnozí další. Jinak ta slova pana Beka nejsou ani tak líbivá, jako spíš pravdivá. :-/:-)

17 4
možnosti
Foto

Zlatá medaile dnes pro Toho, kdo Vaše přízemní starosti dokáže přejít a vůbec nečíst. Dneska na ní bohuzel nemám nárok. Dokonce zas vím, jak je celá univerzita proti otílkovanému na slovo vzatému logikovi nelogická a celá nemožně nemožná. Dobře mi tak. ;-D

15 3
možnosti
JN

Milá Radko, moc nechápu Vaši potřebu psát sem tohle moudro, ale já na rozdíl od Vás v diskusi pod mým blogem určitě nebudu nikomu říkat, aby mně sem "nelezl" s tím či oným, a už vůbec ne nazývat některého svého názorového odpůrce "otravným pablbem", tak jak jste to učinila Vy v diskusi pod Vaším dosud posledním blogem. Tohle totiž dle mě do slušné diskuse opravdu nepatří a inteligentní člověk by se toho měl vyvarovat, ať už fandí komukoliv.

Proto Vám je poděkuji za přečtení a popřeji hezký zbytek neděle.

6 4
možnosti
TH

Dobře, a co si z toho máme vzít? Na začátku tohoto sporu je Mikuláš Bek, který to Zemanovi prostě neměl dělat a ten mu to pak "po právu" roky vrací?

Kdy už pochopíte, že se Zeman nechová státnicky (o důstojnosti už vůbec nemůže být řeč), ale jako primitivní poválečný aparátčík okresního formátu.

18 4
možnosti
JN

Pane Hrubý, není opravdu podstatné, kdo stál na začátku tohoto sporu. Podstatné je, že se v této záležitosti chovají poněkud dětinsky či ješitně oba dva jmenovaní pánové. Já to dokážu uznat i u Zemana, přestože jsem jeho volič. Dokážete to uznat i Vy u pana Beka, nebo zastáváte zásadu, že Zemanovi odpůrci mohou všechno?

4 3
možnosti
RC

Nemyslite, ze to, co povazujete za logicke, zas tak logicke neni? Pokud se podivate na drzitele velke medaile z minulosti, pak zjistite, ze ani u jednoho z nich neni splnena podminka, kterou jmenujete.

8 1
možnosti
JN

Já ovšem v textu zdůrazňuji, že tentokrát to bylo "při příležitosti stého výročí založení univerzity." Zatímco většina předchozích laureátů tuto cenu obdržela nejspíš při příležitosti toho, že univerzitu navštívila během státní návštěvy ČR (tak jako například paní Albrightová v roce 2000).

1 2
možnosti
  • Počet článků 1589
  • Celková karma 39,74
  • Průměrná čtenost 3243x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik