Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Velká zlata medaile pro Andreje Kisku. Proč ne, když neni vhodné ji udělit prezidentu českému?

4 4
možnosti
JN

Jestli to vidíte takhle jednoduše, tak je to Váš problém... Já jsem ovšem v blogu jasně napsal, že "by mi při příležitosti stého výročí založení univerzity přišlo logičtější, kdyby její nejvýznamnější ocenění obdržela spíše osobnost, která se zásadní měrou zasloužila o rozvoj univerzity nebo osobnost, patřící k jejím významným absolventům." Jelikož současný český prezident absolventem MU není a na jejím rozvoji také nemá nějaké nadstandardní zásluhy, tak si rozhodně nemyslím, že to ocenění měl dostat zrovna Miloš Zeman. Ale zrovna tak si myslím, že ho neměl dostat ani Andrej Kiska.

8 1
možnosti
Foto

Jenom na okraj Prezident České republiky Miloš Zeman v září 2013 při návštěvě Brna projevil zájem vystoupit na Masarykově univerzitě před studenty ekonomie.Mikuláš Bek mu to však jako rektor neumožnil. Jako důvod uvedl blížící se sněmovní volby, které proběhly 25.–26. října 2013.Pozval Miloše Zemana k jiné přednášce na univerzitě v lednu 2014, ten to však odmítl a začal se mstít.

6 3
možnosti
MV

To pan Nozicka určitě také ví, ale proč by to do blogu psal, že?

3 4
možnosti
JS

J94a50n 68S84v70a70t77e63k

3. 2. 2019 12:49

Pane Nožičko, Masarykova univerzita má nepochybně právo vyznamenat, koho si zamanou. Že to nekoresponduje s vaším a páně Zemanovým světonázorem? Nechť! Mě zase neimponuje pan prezident, jehož jedinou kladnou vlastností (nejen) posledních dní je plynoucí čas.

Děkuji Bohu za každý nový den! Zase jsme o krok blíže konci mandátu našeho pana prezidenta!

5 4
možnosti
MB

Josefe, už to fakt přeháníte. Beru předcházející - Kalousek - "Práce po AB bude jako na kostele" - Přitom šlo o Reformy, chybí nám všem. No jo, ale sdělil to Kalous ... !

Zeman sedí na Masarykově židli. Univerzita má 100 let, asi se sluší dorazit. Do Háje s Masarykem - zase tam, sedí Bek! I toho proradného Kisku si pozvali! Nu Lepšolidé, já to říkal - Ovčáčku, číši mi dolij - Já svůj olej do ohně slušnosti již nalil. Dobře dělám, i učitel již běží se svým polénkem! Proboha - Červené trenky se zvesela třepotají dále ... :-)

6 2
možnosti
AM

Kdyby nebylo Zemana, žádného Kisku by nikdo nezval. A že se Kiska k tomuto propůjčil, svědčí o jeho charakteru.Rv

3 5
možnosti
JU

Kiska přece mnohokrát ukázal, co je zač. Je to stejná sekta jako Halík, Schwarzenberg a další...

3 3
možnosti
JC

:-PMarie a Radko,

Nechte ho bejt, akorát se ušpiníte...

0 0
možnosti
JU

Jak jsem již mnohokrát napsal, pro pseudohumanisty mají symboly obrovský význam. Naopak je příliš nezajímají fakta. Proto je Kiska předvídatelnou volbou, případně by to byl jiný pseudohumanista.

2 0
možnosti
Foto

Tak především...co má co kdo vůbec mluvit do ocenění jakékoliv školy, která...i Vám, pane učiteli, byla prozatim zcela lhostejná a je to přesně tak, že Vám zcela lhostejná být může, i nemusí. Ale je zcela mimo přepisovat a komentovat atmosféru a ideje škol, které se ony snaží svým vnitřním životem jako nějaký uctivý odkaz naplňovat. Budeme mluvit školám do toho, komu chtějí vzdát hold? Bude to zase řídit nejaka centrála? Budou se muset zpovídat? Ne. DOUFÁM. Tak tam prostě malí Tatíčkové a Nožičkové a malí Mahovšti zkrátka nepůjdou v rámci srdnatosti otců studovat, vyberou si jinak...a je to.;-D Velice prosté v době svobody a nepřeberných možností :)

7 1
možnosti
JN

I když se to paní Kielbergerové nelíbí, žijeme v demokracii a tak má dnes každý právo zde na blogu i jinde vyjádřit svůj názor (za předpokladu, že není vulgární či urážející) - třeba i na to, koho ta či ona škola ocenila nebo co si myslí o jejím vrchním představiteli. Což rozhodně neznamená, že by jí chtěli do toho či onoho mluvit nebo že dokonce požadují, aby se škola někomu zpovídala za to, koho vyznamenala nebo koho si zvolila rektorem (přičemž od vysokoškolsky vzdělaného člověka na kterékoliv VŠ bych očekával, že to takhle i pochopí...)

3 1
možnosti
JZ

Klauni klaunům, víc bych to neřešil;-)

2 0
možnosti
LM

Z Vašeho článku vyznívá jasná snaha o omlouvání ješitnosti a pomstychtivosti prezidenta Zemana, kterou sice přiznáváte, ale zlehčujete ji nepodloženým nařčením Mikuláše Beka z téhož. Z podtextu článku se nás snažíte přesvědčit, že udělením Velké zlaté medaile Andrei Kiskovi se rektor Bek dopustil stejné "ješitnosti a pomstychtivosti" jako Zeman. Ubohá snaha o převrácení hodnot.

12 4
možnosti
VS

Ale pro pana Nožičku poměrně symptomatická. "Ano, ale..."

0 0
možnosti
  • Počet článků 1589
  • Celková karma 39,74
  • Průměrná čtenost 3243x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik