Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsem ten, kdo u Svobodných zůstává a pokusí se jít hlavou proti zdi v naději "lepších" zítřků, kdy i současné vedení uzná, že strana dosáhla totálního dna a děti tato "hračka" omrzí. No Jindrova slova, nejsem schopen v rámci objektivity jakkoliv vyvrátit.

4 0
možnosti
Foto

Jednou jsem Svobodné i volil. Tu chybu už neudělám. Měl (sorry, máte)i jste hodně dobrých témat a myšlenek. Ale pro mě osobně je odchod z EU nepřijatelný.

5 1
možnosti

Za VKML se nikdo nesjednotí. Na to je příliš kontroverzní. Chová se jako sólista, nikoli týmový hráč. Chybějí mu schopnosti jeho otce. Ale jestli chcete dál štěpit pravici, klidně si poslužte. Je to až absurdní - někdo se někde nepohodne, tak si rovnou založí novou stranu s prakticky totožným programem a doufá, že to s ní vyhraje. Já jsem pro to, pravici znovu sjednotit. Stačí se vrátit k ODS.

4 0
možnosti
JH

S tou ODS to nemyslíte vážně. Je to středová prounijní strana plná kmotrů. Kteří? Pořád ti samí. Blažek, Drobil, Benda, Stanjura ...

5 0
možnosti
HS

Je to smutné čtení. A taková to byla nadějná strana.

16 2
možnosti
Foto

Jak pro koho. Pro Macha ano, když jej vynesla na pěkný post, kde chtěl patrně bourat EU zevnitř. ;-D

0 0
možnosti
JP

Tohle je pro člověka mého smýšlení opravdu velmi smutné čtení. “Jaký si mám vzít kabát, jaké boty - na pochod do nicoty? zeptal bych se s básníkem, být u Svobodných.

4 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2844x
V ekonomických otázkách jsem liberál a kapitalista, v ostatních oblastech jsem konzervativní. Jsem odpůrcem pražské kavárny a nestydím se za to, že se mi líbí filmy Zdeňka Trošky nebo písničky Karla Gotta.

Mezi moje politické idoly patří např. docent Miroslav Ševčík, Václav Klaus st., Milan Knížák nebo Markéta Šichtařová.

Seznam rubrik