Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P35e71t98r 79B40u91r81i83a38n

27. 1. 2019 18:43

Souhlas, karma.

8 0
možnosti
Foto

A co takhle nálezné, že ten stát nalezl po tom komunistickém řádění vůbec nějaký majetek a peníze pro církev a její hospice, to nemůže stát po církvi požadovat?

1 4
možnosti
DR

Co neřeším?

Jak církev majetek získala.

Jestli je toho majetku hodně nebo málo.

A to je právě, především díky tomu jak se ten zákon schvaloval, jádro největších politických sporů čili pokud řeknu že to neřeším tak mluvím o B ale přitom jsem přeskočil to A.

3 7
možnosti
PB

P35e14t54r 69B12u23r13i47a79n

27. 1. 2019 18:50

Pořád se poukazuje na to, jak se prý nestandardně onen zákon schválil. No, schválil se každopádně zákonným způsobem. Ale pokud mám poukázat na podivné schvalování zákonů, tak je to právě zákon o zdanění náhrad. Každý poslanec má hlasovat dle svého svědomí. Je tedy velmi pochybné, že předmětný zákon byl samotnými vůdci stran "odsouhlasen" u stolu už rok dopředu a to ještě výměnou za důvěru vládě. Prakticky se tím říká, že o nějaký nezištný a čistý úmysl vůbec nejde a současná vláda včetně svých lokajů jsou jen špinaví kupčíci se shnilým ovocem.

7 0
možnosti
Foto

a umíte si představit, že vrátíte někomu auto, které mu před časem ukradl někdo jiný a vy jste ho jen našel takže s krádeží nemá nic společného,a on začne remcat, že to auto už zestaralo a je poškrábaný a že mu místo toho máte navalit prachy? A řekne si o částku mnohem vyšší než kolik to má skutečnou hodnotu? Taky dobrý žejo?;-D;-)

2 10
možnosti
Foto

Náhrada církvím se vyplácí za majetek, která se vrátit nedá a ne za vydaný zchátralý majetek.

12 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2683x
Popularizátorka medicíny, propagátorka rodinné sexuální výchovy a komplexní předškolní přípravy.

Nadšenkyně lékařského vzdělávání veřejnosti, komplexní péče o zdraví a anti-aging medicíny.

Díky péči o děti, zvláště ADHD syna, se vzdala kariéry, aby si našla novou. Nedostatek kvalitních informací v péči o dítě ji vedl k založení odborně garantovaného rodičovského portálu Babyonline.cz, vysoké nároky na všeobecné vzdělání k vydávání knížek v edici Pro chytré hlavičky, včetně předškolní přípravy a sexuální výchovy. Touha po komplexním přístupu v životě i medicíně přispěla ke spuštění portálu ZdravéOmlazení.cz, pro aktivní lidi, zvláště ženy 40+.

Seznam rubrik