Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Komunisté za to nemůžou, můžou za to ti, kteří při schvalování udělali stejnou chybu jako Kalousek s korunovými dluhopisy - chtěli stát ošidit o daně, dát to jen tak bez papírů jak se říká, když si pozvete řemeslníka. Stát byl tehdy v pozici toho, kdo dává i toho, kdo bere - čistě matematicky mohl k částkám pro církev už tehdy přidat třeba 50 % a potom si s té částky klidně zase 50% vzít a bylo by to křišťálově čisté. Jenže ti kluci z KSČM by si určitě našli něco jiného.:-/

1 7
možnosti
Foto

Dokážete vysvětlit, proč platit daně? Platíme daně jak mourovatí a stát udělá co? Najme spoustu zbytných úředníků a opakovaně jim zvyšuje platy. Možná si libujete v tom, že jste nesvéprávným otrokem, ale zkuste pochopit, že to nemusí vyhovovat úplně všem. Že někteří si spojují placení daní s tím, že jim za to stát něco nabídne. Například kvalitní infrastrukturu, zajištění vnější a vnitřní bezpečnosti, ale nechce se jim platit daně proto, aby se z nich stali ještě větší otroci než dnes, aby jim stát určoval každou prkotinu a její nedodržení pokutoval.

1 0
možnosti
LJ

Naší veřejnost zcela nechala v klidu kauza slunečních elektráren. Připomenu ji. Sluneční elektrárny jsou investičně drahé. Aby se podnikatelům vyplatilo je stavět, byl přijat zákon, že jim stát bude každoročně přispívat určitou částkou. V dalších letech však cena fotovoltalických panelů klesla, stát však přispíval stále stejnou částkou, poněvadž byla uvedena v zákoně. Trvalo to několik let, než byl zákon změněn. Ti podnikatelé, kteří před změnou zákona vybudovali sluneční elektrárnu, stále dostávají nepřiměřeně vysokou podporu. Suma těchto podpor je nejméně desetkrát větší než částka vyplácená církvím. Nikdo se nad tímto nemravným příjmem ze státní pokladny nezastavuje.

7 0
možnosti
Foto

Pan Babiš nám výslovně slíbil, že to vyřeší.

0 0
možnosti
Foto

Pokud mi někdo ukradne Velorex (ke kterému jsem navíc přišel pochybným způsobem) a budu chtít nazpět Mercedes, tak je to poněkud divné.

Klidně to mohu nazvat zlodějnou...

4 10
možnosti
ML

M37a80r17t23i72n 11L74a90c53o

27. 1. 2019 22:30

To by ste sa divil, súdruh, aký mercedes by ste dnes dostal za Velorex.

5 0
možnosti
Foto

Český stát je ovšem ještě daleko větší expert, než si většina jeho občanů myslí. Představte si (autorko), že budete chtít podnikat a banka vám nedá úvěr a tak do podnikání vložíte svoje úspory a nakoupíte si třeba nějaké stroje. Časem ovšem třeba zjistíte, že vám to podnikání příliš nejde a rozhodnete se tu svou firmičku zrušit. A ty stroje pořízené za svoje vlastní peníze prodáte. A co udělá stát? Za ty prodané stroje vám předepíše daň - z příjmu!! To je vážně hezké, že?;-);-O

2 0
možnosti
KP

Tak jeste zatnout pesticky a zadupat nozickami. Nic mne nezajima, ale chci to.Rv

1 1
možnosti
Foto

Na jednu stranu oslavujeme M.J.H. a na straně druhé bychom měli obhajovat mamonářskou církev, které nestačí to co bez důkladných podkladů dostala zpět, ale soudí se o další majetky? Dáváte příklad s ukradeným autem, ale u řady církevních majetků jde o "auta", která sama, zejména v době pobělohorské, sebrala jiným.

3 4
možnosti
Foto

Tak jednoduché to je. Karma.

5 0
možnosti
PD

A neměli by ty restituce platit komunisté ze svého?

8 0
možnosti
OT

To by měli ale oni na to neslyší. Oni jsou prý ti hodní, noví komunisti.

0 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2683x
Popularizátorka medicíny, propagátorka rodinné sexuální výchovy a komplexní předškolní přípravy.

Nadšenkyně lékařského vzdělávání veřejnosti, komplexní péče o zdraví a anti-aging medicíny.

Díky péči o děti, zvláště ADHD syna, se vzdala kariéry, aby si našla novou. Nedostatek kvalitních informací v péči o dítě ji vedl k založení odborně garantovaného rodičovského portálu Babyonline.cz, vysoké nároky na všeobecné vzdělání k vydávání knížek v edici Pro chytré hlavičky, včetně předškolní přípravy a sexuální výchovy. Touha po komplexním přístupu v životě i medicíně přispěla ke spuštění portálu ZdravéOmlazení.cz, pro aktivní lidi, zvláště ženy 40+.

Seznam rubrik