Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mohu k věci? Zdá se mi být trochu překvapující, kdyby se nějaký Moravan protestoval proti názvu Severomoravský kraj.

2 0
možnosti
Foto

A takto to dopadá, když někdo nepochopí co ten druhý napsal a rozhodne se to nepochopení ještě více rozpatlávat.

3 2
možnosti
Foto

Pane Braune, nevím koho tím myslíte. Rozpatlal to p. Stejskal a já reagovala. Dovolte mi se svobodně vyjadřovat. Díky.

2 0
možnosti
Foto

rozumím vám paní Kataríno, také jsem tu měla pár podobných slovních přestřelek s některými lidmi a vím jak je těžké se bránit, když někdo něco zveličí, překroutí a podsune vám i něco co je vám cizí. ale právě pan Stejskal, ač ho čtu ráda, v jistých tématech zavilost projevuje též takže on je ten poslední kdo by vám měl radit ustupte ať si vás jiná více váží-možná by se nad tím měl při psaní svých dalších blogů ̈držím vám palce nedejte se otrávit já se také nedala ani když některé dámy z nedostatku inteligentních argumentů se začaly navážet do mého vzhledu-to jak na vás lidé reagují vypovídá o nich samých

3 0
možnosti
Foto

Paní Libuše, víte, neznám pana Stejskala, analyzuje, aniž by argumentoval. A to je pro mě nepochopitelné. Ostatní jsem napsala v článku. Bohužel, možná je to dobrý člověk, ale jeho článek je velmi amatérský. O to víc se mu divím, čím mě počastoval, nediskutoval a pak jako malý kluk napíše tolik urážek. Já bych se tedy bála, o někom něco takového tvrdit. S tím vzhledem Vám rozumím, včera jsem Vám napsala zprávu do FB. Díky moc.:-)R^

0 0
možnosti

Pán Stejskal píše pěkně o Izraeli a Egyptě.Rád ho čtu.To Řecko si možná ještě nenastudoval.Ale je ještě mladý-;-D

1 0
možnosti
Foto

Pane Filipczyku, Vy mi pište časteji, konečně se směji, ale fakt je ten, že je vždy času dost se učit a ponaučovat.

0 0
možnosti

Ale co když má pan Stejskal skutečně pravdu, i když nepohodlnou?

4 1
možnosti
Foto

Pane Trčálku, nemá, bohužel nemá. Chybí mu argumenty, ale nechybí mu hodnocení, která jsou v určitých mezích překročena. Jinak, ať si píše, co chce. Jeho pravda zůstane i tak jeho pravdou.

2 0
možnosti

I97v57a50n87a 89L78a94n77c57e

24. 1. 2019 12:42

V Recku jsem nikdy nebyla, ale líbí se mi domy, pláže, pohoda, všechno to volá: dovolená. R^Potkala jsem se s hodně lidí z Recka, jsou hodní, milí a upřímní. Jednotlivec nemůže za to, co si politici vymysleli a upekli. Ráda čtu Vaše články. R^R^R^

2 0
možnosti

Při Vašem příspěvku, paní Ivano, mě maně napadá - politici se neustále zaštiťují zájmy občanů, ale když dojde na lámání chleba, nějak ti občané nejsou k mání. Trochu mi to připomíná tu zkazku, kdy na začátku je vydáno oznámení, že dojde k zatmění slunce, tedy jevu, který se jen tak nevidí. V případě nepřízně počasí se zaměstnanci přesunou do jídelny, kde proběhne přednáška na dané téma. Když toto oznámení projde všemi funkčními stupni, přečtou si pracovníci informaci, že Dnes v poledne se zatmí řediteli, což se jen tak nevidí.

2 0
možnosti

Je jasné, že občas se podaří napsat něco, co vyzní jinak. Od toho jsme lidé, abychom uvedli věci na pravou míru a nemusíme hned "tyčit bodliny" uražené ješitnosti. Když jsem zpracovával materiál pro svou knihu o Městech duchů, zabýval jsem se také Varoshou a také jsem dostal vynadáno, že neznám souvislosti. Přitom můj největší prohřešek byl, že jsem se striktně nepřidal na jednu nebo druhou stranu.

V Řecku jsem byl na jedné ze svých nejhezčích dovolených a jen spousta osobních ran mi doposud neumožnila ji zopakovat. S místními jsem si velice dobře rozuměl a nehodlal nijak komentovat jejich způsob života, protože jsem byl u nich na návštěvě. Z toho důvodu bych si nikdy netroufl jim podsouvat něco, abych pak mohl napsat, že si jich budu vážit.

4 0
možnosti
Foto

Vaše emoce nějak chápu...do problému celkově vůbec nevidím. Řecko mám ráda a jen co tak vím...složitá doba v historii za ním.

Ten blog jsem nečetla. Ale pro mne vždycky k protočení očí, když tu kdokoliv vyjadřuje cokoliv kolem karmy a čtenosti toho druheho...a z toho neco odvozuje...nebo nedejbůh si v diskuzi stýská jako dětina, že holt jsou asi zajímavější články než ten jeho. Tady je spousta clanku s karmou 8 a je to kolikrát nejfundovanějsi postřeh a potěšeni pro duši. Fotky, drobne úvahy, pozvánka do míst...a skoro je to to, co tu v hledáčku hrávalo významnou poznávací roli kdysi a dnes jako stmelovač a jako nosná část blogu chybí. Nechybí...ale netáhne. A podle mě posun k mínusu a prostě škoda.

4 0
možnosti
Foto

Paní Radko, souhlasím, tu karmu jsem tam nemusela zmiňovat, škoda, že už jsem ta slova nemohla vyhodit, bylo pozdě. Napsala jsem to jenom tak, ale máte pravdu v tom, co píšete. Je tady mnoho velmi krásných článků, nepřevzatých, tématicky odlišných. Děkuji a přeji hezký den.

:-)

0 0
možnosti
Foto

J13a78n58a 94M14a21j51o21v29á

24. 1. 2019 10:27

Já nevím...můžete tady psát blogy, přemýšlet, dělat radost, nabízet zamyšlení. Nebo se můžete hádat s ostatními blogery a soupeřit o to (snad administrace odpustí) kdo výš dočurá.

Je to Vaše volba, jsou tu lidé obou skupin. Jen ta druhá je...úsměvná.

7 0
možnosti
Foto

Paní Majová, souhlasím, ale někdy se musíme k určité situaci postavit, což nastalo nyní. Nechci, aby o mně někdo říkal, je to i docela vážné nařčení, že jsem "zavilá nacionalistka." Jinak slibuji, že na další článek pana L. S., ať už je tam cokoliv reagovat nebudu. Chci psát to, co píšu - humor - život - nadhled. Hezký den.

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS