Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak po zhlédnutí 4. dílu jsem evidentně nadhled stále nenašla - přišlo mi to jako bezbřehá nuda o ničem...

0 0
možnosti
Foto

Seriál Most jsem neviděla, ale včera jsem přeblikla na Krause, který tam měl jeho hlavního představitele. Již dlouho jsem se tak nepobavila, sympaťák chlap, jehož některé názory, by se měly pozlatit, moderátor se vedle něj ztrácel, on to tam vlastně řídil.

Jaké lehké by bylo soužití s menšinami, kdyby jsme všichni dokázali s humorem řešit žabomyšší války, uměli si říci narovinu co nás tíží a hledat řešení.

Naši romští spoluobčané by mohli býti pro společnost přínosem, rozhodně jsou to filutové. Kdo by se nesnažil využít slabosti druhých a je to opravdu slabost společnosti, že je neumí začlenit do pracovního procesu. Obě strany by byly spokojené kdyby se to podařilo, jedna by získala jistotu, že nikdo nežije na její úkor a na té druhé by vzrostlo sebevědomí a pocit vlastní důležitosti, jak bylo vidět na včejším hostu, který odvedl kus dobré práce a je na sebe hrdý.R^

0 0
možnosti

Pokud se chce člověk jen bavit a vše je jedno, asi mu nevadí ani stiptýs nebo pornografie. Horší názor na toto dílo vznikne u člověka, který může zahlédnout s otcem Piťhou nebezpečí, které přináší nová ideologie spolu s LGBT... či pochody hrdosti Prag pride. Zábavnou formou jsme tady seznamováni s všemožnými sexuálními praktikami a pravidly nových tzv.lidských svobod, které slouží k zavedení nové tyranie pokrokářství. V komunismu byli prý vládnoucí třídou dělníci, dnes nastupují sexuální(genderové) a multikulturní menšiny. Vítejte v zábavné škole bez základních lidských hodnot. Nestydíte se trochu, že sledujete tolik sprostoty?

0 0
možnosti
Foto

:) ten seriál není realita. Ten seriál je úmyslná absurdita a do absurdních situací úmyslně staví hlavní protagonisty :) Vyčítat mu, že se tam kouří v SEVERce je stejné jako vyčítat Luďanovi, že "cajk, syn si prochází skinhead obdobím" :)

0 0
možnosti
Foto

Já opravdu nemám ten patřičný nadhled. Absurdita je pro mne něco, co vyjde z reálií a je "dotažena" do možné nesmyslnosti. Kdybych to vztáhla na tu Severku, tak po zákazu kouření by z toho udělali soukromý klub "čehokoliv" - nejspíš by to vymyslel farář, nebo Čočkin...

Že si puberťák (byť kvůli holce) prochází "skinhead obdobím" absurdita není, a že to rodič pokládá za cajk - to buhužel taky ne.

No ale jak jsem byla pravila, ten NADHLED abych z toho byla vodvázaná, prostě nemám. A je to jen ( zato furt - což mě připomíná jaké DYCKY MOST? Spíš by to mělo být FURT MOST -) prostě můj názor. ;-)

0 0
možnosti

Já se u toho seriálu náramně bavím (na rozdíl od jeho předchůdce Trpaslíka). Ten Rom je tam skutečně roztomilý. Když se v závěrečné scéně posledního dílu ptal, jestli má zraněného vymahače odvézt popelářským vozem do spalovny, řval jsem smíchy.:-)

2 0
možnosti

A když Franta po bouračce vylezl z popelářského vozu: "Tak, teď se dlouho neuvidíme!". Díky "červenému tlačítku" si díl vždy přehrávám ještě jednou, na jeden zátah se nedá vše postřehnout.

0 0
možnosti

Tak jestli vás na tom všem irituje pouze ten nevysvěcený kostel a zakázané hulení v restauraci, tak to nemá s názorem na seriál (natož recenzí) skutečně nic společného.:-)

1 0
možnosti
Foto

Ale jistěže ne. O recenzi nelze mluvit, hned zkraje jsem uvedla. Je to jen můj názor - a ty NEreálie mě neiritují, jen mě zarazily - prostě buď je to ze začátku divokých devadesátek, anebo ze současnosti. Ani jednomu období reálie neodpovídají.

Mně se pak těžko přijímá ta nadsázka.

Ale inu ano - je to můj problém; zkusím koukat s tou nadsázkou (až sci-fi).

0 0
možnosti

Tak popravdě už tam chybí jen, že Erika Stárková ve skutečnosti vůbec není přeoperovaný transsexual, ale ženská od narození.;-)

1 0
možnosti
Foto

Vy musíte být Mostečan, resp. Mosťan (od Most) , protože tohle se obecně neví...

0 0
možnosti

A to vám ještě unikla zajímavá shoda.

Seriál Most! je do vysílání zařazen po seriálu Rapl, který se odehrává rovněž v severních Čechách, snad v Ústí. V seriálu Rapl se vyskytuje svérázný patolog, který má ve zvyku uhladit si vlasy stejnou rukou, kterou před chvílí sahal na nebožtíka.

A tentýž herec hraje v seriálu Most! faráře.

Člověk má dojem, že patolog z Ústí má vedlejší job jako farář v Mostě.

1 0
možnosti
Foto

No to ovšem chudák ten herec, ten už se k pořádné roli nedostane...

0 0
možnosti

Jsou stále hospody, kde se kouří - říká se jim třeba Klub přátel šipek....

0 0
možnosti
Foto

Vím, co myslíte. Stává se a je to minimální možnost. Rozhodně ne hospoda typu Severky. A inu ano, není to podstata v tomto seriálu - nicméně mně prostě i tenhle "blábol" vadí...

Vrhnu se na to - mít nadhled.;-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS