Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zasloužená karma R^:-)

2 0
možnosti
Foto

Mně se moc líbí, jak jste hlavně předložil mapu republiky a pak zazní závěr od prezidenta všech. Celé téhle republiky. Čili je prezidentem blbců. Nebo zkrátka ti, co tu památku uctili včetně starostů, jsou pro prezidenta blbci. Cela země jsme pro nej blbci. Proto on nepůjde. Moje teta vždycky říkala no tak...pojď neschovávej se, sluší se pozdravit a ukázat a ne se schovávat jako střevo. Využiji demokracii a řeknu, že takhle nějak se chová střevo. To zas bude standů:))

4 0
možnosti

Paní Kielbergerová,

položím vám jednoduchou otázku: Zúčastnila jste se vy osobně v minulých dnech nějaké pietní akce za Palacha, nebo ne, jak se nezúčastnila absolutní většina občanů ČR?

Na rozdíl od vás nepovažuji pietní akce za Palacha za tak významné, aby se jich osobně zúčastnil i prezident, poslání věnců povauji za přiměřené. Jako pamětník se ztotožňuji s tím co uvedl prezident o Palachovi v rozhovoru v Blesku viz odkaz níže. Ale to je věc názoru, ten váš samozřejmě vám nebudu vyvracet.

Co se týče těch blbců vám zopakuji co jsem napsal níže pan Vodvářkovi:

opravdu si myslíte, že všichni občané ČR jsou členové provokatérské skupiny Kaputin, vedené holanským exhibicionistou Gemundem, který na Národní 17.listopadu vyházel do koše kytky našich představitelů včetně kytky prezidenta?

Kdybyste nevytrhával z kontexu jen část prohlášení prezidenta Zemana, jak to běžně dělají jeho odpůrci, a zjistil si celou jeho citaci, tak byste kupodivu zjistil, že se omezila je na ty provoktéry ze skupiny Kaputin:

"Podívejte se, já se nerad vystavuji setkání s blbci nebo blázny, chcete-li je nazvat jinak. A protože vím, že, jak se to jmenuje, Kapustin, Kaputin, no prostě existuje taková skupina, kterou označuji jako skupinu hlupáků, no tak proč prezident republiky by se měl s touto skupinou setkávat."

https://www.hrad.cz/cs/prezident-cr/soucasny-prezident-cr/vybrane-projevy-a-rozhovory/rozhovor-prezidenta-republiky-pro-internetove-vysilani-webu-blesk.cz-s-prezidentem-v-lanech-3-14504#from-list

0 0
možnosti
Foto

Vzpomínku na Jana Palacha nazvat "palachománií" to vyžaduje nepochybně velmi podivný žaludek a povahu.

7 0
možnosti

To jste si špatně vyložil. Já jenom nemám žaludek na to, že kvůli "palachománii" přicházejí o zdraví a dokonce o život další lidé.

1 1
možnosti

Doslova statisticky jste vystihl současnou "palachománii". Palach je prostě všude. Už se začínám bát, že otevřu ledničku a bude v ní Jan Palach. Už i lékaři začínají apelovat na média, aby se s tím přestalo. Na psychicky labilnější jedince totiž může současná nekritická adorace Palachova činu působit iniciačně – ve smyslu pokusu o demonstrativní sebevraždu. Důkazem je páteční sebeupálení muže na Václavském náměstí a hned druhý den ho následoval další člověk, kterému v tom zabránili na poslední chvíli. Takže klidně ve vychvalování hrdinské smrti sebeupálení pokračujte, pak se ale smiřte s faktem, že na vás spočívá také stín odpovědnosti za následky.

4 13
možnosti
Foto

Před tím byl zase všude Lenin. Ale tento slavný syfilitik se nechal postřelit - a tento příklad se špatně následuje. Tak aspoň hurá na Rysy. Byl jste ?Rv

11 0
možnosti
Foto

Co jsme to za zemi, kde se president a premiér bojí jít mezi lidi?

17 0
možnosti
Foto

Vždyť on mezi lidi chodí - copak je na Hradě liduprázdno? A v Lánech také? ;-D

6 0
možnosti

Chce se mi křičet -nápodobně ,pane prezidente!

8 0
možnosti
Foto

Začíná se to opravdu pěkně vyvíjet viz známá hláška: "Jako kůl v plotě"

16 0
možnosti

Taky jsem si na to vzpomněl :-) Vypadá to, že Milouš a Miloš k sobě mají hodně blízko :-)

11 1
možnosti

Moudrý pan prezident uctil památku Jana Palacha, ale nesrovnatelně moudřejšímu Flaškovi se nezavděčil....

Prostě malér:-)

10 9
možnosti

A to jen Váš soukromý názor, nebo je to hlas celého aktuálního disentu, do něhož jste se podle svých slov uchýlil?

A když jsme u toho disentu - jak můžete být někdo "v disentu", když v této zemi vládne prezident a premiér, kterého si právě ten "disent" svobodně a demokraticky zvolil?

9 1
možnosti
Foto

Možná by prezident rád podobně jako Mozart řekl - mí pitomci mi rozumění. Ale aspoň že jim řekl, že volby za totality byly nesvobodné.

9 0
možnosti
Foto

Volby byly nesvobodné, ale v jiném smyslu, než si Zeman myslí, nemohl v nich kandidovat kdejaký pitomec, ale pouze pitomec úředně prověřený.

3 0
možnosti
Foto

Zeman se mýlí, chataři a chalupáři i domkaři přestali podporovat odtržení Československa od slovanského dubiska, protože se báli, že by o ně také mohli přijít kvůli nevyjasněnosti vlastnických práv k těmto nemovitostem, třeba k tzv. konfiskátům. Byl to výraz jejich zájmu o stav věcí veřejných.

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS