Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Také si trochu rýpnu. Jestlipak víte, kdo se také holedbal nesoucitem k "nepřizpůsobivým podlidem"? Vaše podprahové vnucování nesoucitu je zjevně poplatné oněm historickým tragickým postavám. Rv

0 0
možnosti

"Ještě si rýpnu do Houhouweje...Amerika nějak nemůže překousnout, že celou planetu nebude špiclovat Amík, ale Číňánek...dobře jim tak..."

R^

0 3
možnosti

To jsem netušil, že amíci bojovníky islámského státu propustili, spíše bych vzhledem ke ztrátám jejich vojáku počítal s tím, že je odsoudí, ale o tom se moc nepíše.

0 0
možnosti

I67v23o 47B77o38u76š76e

22. 1. 2019 6:48

Jak se vam to stalo?

3 0
možnosti
Foto

Možná by se dalo i s některými věcmi souhlasit, ale ta nenávist k Americe z Vás tak čiší, že si nemyslím, že jste schopen klidné a rozumné úvahy.

6 0
možnosti

Pane Flaško, nenávist je řeč či prohlášení které danný člověk prohlásí za účelem vyvolání či požadování násilí.... či směřuje k násilí.... Takže Vaše definice "nenávisti" se trošku pere ..hmm, co např. s "nesouhlasem" !!

Nepleťte se pojmy a dojmy.... neboť i já bych Vás mohl obvinit z "nenávisti" vůči blogerovi... ;-D;-D;-D;-D

0 4
možnosti
  • Počet článků 241
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1094x
Ač Krušnohorec odkojen vodou Teplou z Ohře osudem Moravan, žijící (převážně) v Praze. Optimista obklopený báječnými  lidmi. Abstinent, nekuřák, speleolog, příroda, technika, EU soudní dopisovatel,EU spol.na ochranu práv občanů, podnikatel