Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud se některým poslancům Zeman nezamlouval, tak měli proti němu vystoupit v případě jeho prezidentské kandidatury, schválené v otevřeném stranickém referendu, otevřeně vystoupit. Ostatně jejich tehdejšímu jednání dnes také vděčíme za podporu přímé volby prezidenta.

Ti poslanci a senátoři projevili ještě menší odvahu než vy dnes.

1 8
možnosti

Za Zemanovo zvolení vděčíme především jeho nesoudným voličům.:-)

11 2
možnosti
JZ

Podíl Číny a Ruska na našem zahraničním obchodu činí zhruba 2%. Rusko nemá kromě ropy a plynu co nabídnout. A obrovské čínské investice, to byly jenom Zemanovy kecy.

Viz https://www.novinky.cz/ekonomika/494668-cinske-investice-v-cesku-pokulhavaji-za-zemanovymi-sliby.html?fbclid=IwAR0DwgGG67Jbzjp1kjpQUWDqBLp4Ul4SRfuIqSRWAdY6-ok9ii8SrseJ6r8

23 0
možnosti
JH

J51a91n 86H65r18u98š56k10a

22. 1. 2019 12:11

tak zainvestovali TV Barrandov...:)

4 0
možnosti
PK

Ať se s nimi (Čína, Rusko) klidně MZ kamarádí a plácá je po zádech a přesunuje se tam i na víkend, jen ať však nezapomene sebou vzít naše byznysmany, tak jak to pravidelně činí státníci ze Západních zemí a ať přiveze kupu kontraktů.

Česku chybí bohužel podniková a investorská třída, jakási obdoba Silicon Valley a Bostonu, kde by v koncentraci supermoderních projektů vznikaly klony amerických, izraelských, čínských nebo ruských technologií. Nebo i autonomní vývoje nových věcí.

Česko potřebuje rozumnou a stabilní úpravu právního systému, který v tuto dobu oplývá přibližně dvěma miliony právních norem, vyhlášek, nařízení, počítaje v to jak domácí, tak i evropské právní normy. Je to důsledek nechtěné kreativity předchozích vlád, kdy se věřilo, že kvantita přijatých zákonů ilustruje práci Parlamentu.

5 0
možnosti
VS

Souhlasím s vámi, že právní systém potřebuje úpravu, protože jsme s právem na úrovni rozvojového světa.

3 0
možnosti
MJ

Konání, jednání i vyjadřování Zemana jsou více méně ostudou pro tuto zemi.

16 2
možnosti
Foto

Zeman je na rozdíl od Havla pragmatik a na rozdíl od mnohých českých politiků si uvědomuje, stejně jako řada jiných evropských státníků, hospodářskou důležitost Ruska a Číny. U asijských zemí jsou pro úspěšnost obchodního jednání velmi důležité přátelské vztahy a je jen dobře, že Zeman zachraňuje, co čeští tupci kazí.

7 20
možnosti
VS

On nic nezachraňuje, ale naopak;-)

15 3
možnosti
  • Počet článků 272
  • Celková karma 12,81
  • Průměrná čtenost 1440x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik