Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RB

Zkuste spočítat počet gramatických chyb v tom článku. Jak máme věřit obsahu, když nelze věřit textu,

0 0
možnosti
LC

Už to bude padesát let, co pan docent, na první přednášce kurzu teoretické elektrotechniky začal asi takhle. Víte jaký je základní přírodní zákon? Vyhýbej se práci. Stále to mějte na paměti a uvidíte, že vyřešíte i každý elektrický obvod.

1 0
možnosti
Foto

Abychom se mohli spojit, musíme se před tím rozpojit. To znamená, současný trend by měl být rušení vyšších samostatných celků (například států) ve prospěch nižších celků.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý večer, ano máte pravdu. Dojde k tomu přirozeně, protože současná spojení jsou egoistická - pár lidí chce mít navrch nad ostatními a mít z nich zisk. Princip řízení pyramidy, firem atd. Tohle je proti zákonu rovnosti spojení.

Proto tohle všechno spěje ke konci k rozpadu a dojde k založení nových vztahů jak na úrovní vlád tak i států. Princip spojení je v tom, že z něj všichni profitují ve prospěch celku, nikoliv ve prospěch pár jedinců.

Na nás je jen zvolit tu cestu, buď dobrovolně, nebo nás příroda potlačí třeba další světovou válkou k tomu, abychom pochopili, že se musíme změnit a skutečně spojit.

0 0
možnosti

Tady někdo studoval Kabalu a pro samotnou Kabalu zapomněl na biologii. Příroda není o sdílené harmonii. Harmonie v přírodě je o "žer a nebo budeš sežrán". Všechny živé prvky se harmonicky žerou, mlátí a utlačují. Altruismus nemá v přírodě, až na malé vyjímky, žádné zastoupení.

3 0
možnosti
PK

Již dlouho se řídím Hippokratovými slovy: ,, Koho neuzdraví léky,toho uzdraví příroda".;-D A zatím díky přírodě a pejsanovi to funguje...;-D

0 0
možnosti
Foto

Ano, příroda nás uzdraví z našeho současného stavu. Na nás je to jakou medicinu zvolíme... viz můj komentář výše.

0 0
možnosti
Foto

J38a46n 47R26ý42z98n46a80r

21. 1. 2019 18:00

Zajímavý podnět .....

Proviněním proti tomuto zákonu je tedy i jakkoli motivovaná spolupráce s těmi, kteří škodí - zlovolníky, psychopaty apod.

Nejen to, že bych já sám vědomě komukoli škodil.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý večer,

provinění jako takové není. Jen v tu chvíli když tak činíme, ať již sami či s druhými, tak jdeme delší cestou. Dalo by se říct, že místo toho abychom jeli přímou pohodlnou cestou k cíli (Spojení s druhými ve prospěch celku), tak jedeme delší rozbitou cestou pěšky. v tom je naše volba

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS