Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdybyste znal Franze osobně zas byste tak nejásal. Je dozajista slušný, ale poněkud zmatený a dosti nedůsledný.

0 0
možnosti

Ano, pan Bartoš zahalen ve vlajce Antifa by byl dobrý premiér. K činům a názorům, které autor taktně přešel a které se blíží k nesvobodě a levicové zelené ekomanii snad jen přidám, že prosazenim jen casti jejich programu by se šla polovina ITaku past. Co by udělalo s ekonomikou nedomyslim. Že duševní vlastnictvi jim je dobře jen někdy. Psát o Piratech a TOPce jako pravici..

1 0
možnosti

Tak ODS + Piráti. To je jako KSČM + KDU-ČSL. :-)

1 0
možnosti
Foto

Karma, já upřímně doufám, že příroda zaúřaduje

5 0
možnosti
Foto

Piráti jsou náhradou za TOP09, která zřejmě v dalších volbách půjde do kytek.

Proto maximální podporu všeho mainstreamu mají právě Piráti.

Mimopražským voličům to zřejmě chvíli bude trvat, než jim to dojde.

1 1
možnosti
Foto

jó TOPka, to je pro vás jako rudej hadr pro bejka

2 0
možnosti
Foto

K59a80r59e60l 84C39a86c48h

21. 1. 2019 15:28

Jak dopadne v příštích volbách ANO a Piráti nechci předjímat, ale obojí jsou hnutí, která nejsou ideologicky vyhraněná, takže jen dočasně vyplňují mezeru poté, co se ideologicky vyhraněné strany, tedy ODS a ČSSD staly téměř nevolitelné. Je třeba, aby se v obou těchto stranách obměnila garnitura politiků a tyto strany znovu začaly důsledně prosazovat zájmy svých voličů a ne zájmy svých politických vůdců a jejich sponzorů. Pak teprve hnutí typu ANO a Piráti vrátí své voliče tam, kdy byli původně a budou moci ukončit velkou politickou dráhu.

Nevím, kam míří Soukup. Nové hnutí, bez nějakého ideologického vymezení nemá na českém politickém dvorečku již místo, takže se musí snažit jen o přetahování voličů. Asi jako když vznikla Top-ka, jako alternativa pravicově orientovaného ODS a odčerpala jí pár voličů. Je to zbytečné tříštění sil. Spíše si myslím, jestli tajně nepošilhává po presidentském křesle, které se vypršením Zemanova mandátu uvolní.

V příští presidentské volbě bych preferoval, kdyby se o post presidenta ucházela žena. Ne kvůli genderové vyváženosti, ale kvůli faktu, že v mužské části spektra zatím žádnou skutečnou osobnost Klausova či Zemanova formátu nevidím. Jistěže existují, ale nevím, zda by do toho právě oni chtěli jít. A ti muži, co již se ucházeli ? Radši ne. Takže ženy - začněte s volební kampaní!

2 1
možnosti
Foto

K40a47r66e37l 51C79a38c59h

21. 1. 2019 15:41

Omlouvám se za pár překlepů, či nesprávných formulací. A jinak ještě dodatek - ať třeba znovu ohlásí kandidaturu Klára Samková. Ta by také dokázala některé politiky nakrknout stejně jako Zeman. Je to totiž ženská s vlastním názorem. To by byla jiná káva než pan Drahoš.

3 0
možnosti

Současný systém, nazývám Byzantsko - Oligarchistický. Nejde ještě o konec Demokracie - Áále! Tradiční strany čelí (právem - neprávem) antipatiím. Tedy i poptávka po vzdorovitém hnutí. Podobně prvek nový - pomalu se rýsující, generační vymezení se = Piráti. Babišovi se uzavírá cyklus - Už v podstatě nemá proti komu čelit = Zevšedněl a opotřebovává se. Tady mistrně přichází Soukup, který opět zakládá Hnutí. On samotný se Hnout chce - jak se Společností netuším. Tatíkové, čisté řešení mají! Domluvit sňatek mladého Klause se Zemanovou dcerou. Pochopitelně co nejvíce dětí! Pak, by budoucnost ČR - byla zaručena ucela ! Václav II a Kateřina I, si tímto dovolují oznámit ... :-)

0 0
možnosti
Foto

;-D Od zlatých ručiček, přes mistry v plejbeku vzhůru k až vyšším metám, A tak, co čech, to politolog, sem tam i půllitrolog, ekonom,komentátor, prognostik, atd.;-)

1 0
možnosti
Foto

Tolik sebereflexe bych od Vás nečekal:-)

5 0
možnosti

Petr Čech je volný a už jeho jméno ho předurčuje na prezidentský úřad;-D

3 2
možnosti

Premyslu Sobotkovi to take s tim ze na hrade sedeli premyslovci nevyslo.

0 0
možnosti
Foto

Hlavně se nezacyklit v tom, co je teď.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS