Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Naprostá shoda s autorem,poslouchat ty dva komiky na čt jsem již nezvládla a pustil si to na eurosportu.....

0 1
možnosti
JD

Jako že komentování ČT z biatlonu je normální?8-o Jste blázen? Největší diletant na světě je Rejman, že ho z ČT již dávno nevykopali, to považuji za vrchol arogance ČT.

0 1
možnosti
VV

Při sledování sport. přenosů mi nedá nesledovat komentáře /zejména obsah a význam slov/ a protože slovní výlevy komentátorů jsou někdy?? perly, tak si je zapisuji. Na ukázku: měli to dobře ztajmované ,střetly se mu myšlenky/špatná přihrávka/, všechny hymny včetně Marseillesy, rána to byly nedospělá, přímo pod zákonem, přečetl úvahu soupeře- asi přihrávka? ,střední základní škola, střela měla všechny parametry ale chyběl ji směr, hraje hluboko, špatně koplý!!, ať se vyvarují žlutým kartám, v jednoduchosti je práce/Bosák/,ztotožnil se s nabídkou- přihrávka ,bude /brankář/ čelit dalším těžším zákrokům ,je vidět jednoznačná práce v detailu ,dokud to nebude rozhodlý- to je čeština ,a tak bych mohl pokračovat. Nejde mi hanění redaktorů, spíše o to, aby jim někdo nechal přehrát jejích komentování. A dále o to, aby je upozornil, že příliš mnoho detailů, třeba rok starých, nebo sdělování co měl/a/ sportovec na sobě před třemi lety atd je zbytečné odvádění od sledovaného děje. Mám dojem, že možná jsou placení za počet slov . Úsměvná byla na toto téma odpověď Diváckého centra- cituji zkráceně: komentátoři jsou odborníci, zkušení a rozumí tomu . A snaží se divákovi přiblížit závod/ nemám oči?! /Rád bych podotknul, že na komentování chodí i pozitivní ohlasy, což dokazuje fakt že každý preferuje něco jiného. Zaznamenali jsme Vaši zpětnou vazbu a předáme ji kolegům z redakce sportu. Konec úryvku z odpovědi. Co dodat, tento dopis je ze dne 18.4.2014. A co se změnilo? P.S. Vzpomenout musím ještě Bosákův výrok o deratizaci pavouků/ deratizace je hubení hlodavců a byl jsem upozorněn, že se toto divákovi líbí??

0 0
možnosti
Foto

K53a53r71e23l 49C64a38c56h

24. 1. 2019 12:45

Sleduji SP ve sjezdovém lyžování již mnoho let. Na Eurosportu mi vadí časté reklamní spoty, ale komentování od Kárníka je docela dobré, až na časté užívání výrazu "potažmo" a když se tam občas mihne i Kurfürstová, je to skvělé zpestření. Tu mám rád, protože z jejího komentáře slyším, že tomu rozumí a má mi co říci. Krátoška byl slabý a nyní se tam neobjevuje. Protože kvůli Ledecké pár přenosů dává i ČT sport, zkusil jsem závody v Cortině sledovat na ČT. Musím souhlasit s autorem blogu, že komentáře údajné expertky byly nic neříkající a hlavně rušivé. Občas koukám i na Slováky, kteří dávají přenosy, kde startuje Vlhová a tam jsem byl s komentáři vcelku spokojen, nebo si nevybavím, že by mi něco vadilo.

0 0
možnosti
JV

Sledoval jsem a komentář mi taky nic nedal. U každé závodnice jsem slyšel, že jede málo agresivně. A když náhodou některá agresivně začala , tak v půlce kopce už zase jela agresivně málo. Ani jsem nakonec nebyl zvědavý na jízdu, ale na to, jak moc jede prý agresivně...

Biatlon mi nepřipomínejte, komentování je tragické. Pořád se naši teprve rozjíždějí a příště si to sedne, teda až po analýze. Že si plete televizní specialista Rejman jména závodníků a závodnic bych možná pochopil, ale že si plete i národnosti a nepozná závodníka ani podle kombinézy, to už je za hranou, tedy..Naposledy mě dostal, když oznámil, že štafeta skončila opět na stříbrném, tedy třetím místě.

2 1
možnosti
JC

Teda rád bych vás poznal, vy musíte být dokonalý, na 100%, prostě bez chyby...

1 1
možnosti
PS

P62e49t15r 52S29k49á45c21e69l

21. 1. 2019 23:24

Jistě, chybičky se vloudí vždycky a velkoryse je odpustíme. Ale vše má svoje meze. Souhlasím s panem autorem, vždyť sportovních expertů máme jiných a jistě kvalitnějších. Stěžoval jsem si sportovní redakci na způsob komentování sportovních přenosů z fotbalu, například. Bývalo dobrým zvykem, že komentátor několikrát během přenosu uvedl: "...pro ty kdo zasedli k přijímačům později opakuji, že dnes proti sobě hrají ...a výsledek I. poločasu je...". Nebo u pohárových utkání se málo nebo vůbec nepřipomíná, jak by mělo skóre vypadat, aby náš celek postoupil do dalšího kola. A to nemluvím o precizním označení obou soupeřů, kdo proti komu hraje. V krátkých zprávách zvláště se tohle neuvádí alespoň dvakrát, když už se rychle mluví. Běžné je, že název mužstva se neřekne, ale jen jméno jejich hráče a kdo si má pamatovat všechna jména kdo za koho hraje? Nebo ve vstupech o poločase a na závěr utkání s hráči mužstev: "..diki, diki.." atp. Na druhou stranu reportér hrlí na posluchače a diváka tv nepodstatné informace typu "kdo, s kým, o čem a pro koho". Odpověď z ČT chodí lakonická, při poradách se jistě poplácávají po ramenou, jak jsou dobří. Nebo někdo někdy četl či slyšel, že vyrazili redaktora ČT pro neschopnost? Asi jsou tam všichni "hvězdy" a podle toho to tak vypadá...Rv

3 1
možnosti
Foto

Komentování biatlonu je kvalitní? Rejman po letech komentování není schopný vyslovovat správně jména závodníků, závodnic.

3 0
možnosti
DR

To by bylo to poslední. Ale poslouchat tam po každém výbuchu ke každému našemu závodníkovi duchaplný komentář o tom že věříme že příště už to bude úúúrčitě lepší /byť už asi popadesáté/, to je tedy dílo.

7 0
možnosti
Foto

Tak blbě napsáno (stylizováno) jsem už kritizoval. Nakonec mi ženská (autorka) dala za pravdu.

Co vás nutí používat tak malá písmena?

Horor v blogu pokračuje?

0 2
možnosti
Foto

Umíte si na televizi vypnout zvuk? Jestli ano, tak si ho vypněte a můžete si závod komentovat sám. Doporučuji si svůj komentář nahrát a s odstupem si ho pak přehrát.:-)

2 13
možnosti
Foto

J54o52s94e65f 23B96a63s44l

21. 1. 2019 8:59

No já teda nevim, ale pokud si např. pozvu domů zedníka, kterému zaplatím a ten nebude stát za nic, tak ho nepošlu na svačinu a nedodělám si to sám, ale vyrazím ho a vezmu si lepšího.

13 0
možnosti
DV

D13a70v85i19d 16V10l24k

20. 1. 2019 19:59

Zní to teda děsně ;-D

3 1
možnosti
VH

Davide a skutečnost byla ještě horší...asi přemotivovanost.:-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik