Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS

Po trestně stíhaném StBákovi na postu premiéra a mstivém opilci na postu prezidenta, mě už nějaký vyhulený dredař jako vítěz voleb nemůže nijak zaskočit. Zhodnotil bych to frází hojně využívanou babišovci a zemanovci - byl zvolen v demokratických volbách, tak má právo svůj program naplnit.

1 0
možnosti
Foto

Rok 2021: tento článek stále na titulce ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JZ

J45a20n 80Z70í22m61a

24. 1. 2019 8:16

Už od starého Říma platí, že žádný názor , není li extrémní, by neměl být potlačen.

0 0
možnosti
JR

J87a25n 33R88i19c52h87t49e92r

21. 1. 2019 10:36

Nějak mi není jasný důvod napsání tohoto blogu. Že chtějí Piráti vyhrát volby je vcelku logické; ještě jsem neslyšel o straně, jejíž předseda by říkal: "Příští volby bychom rádi prohráli".

Následná zmínka o stěhování vlády do Kliniky už zavání pokusem o jakousi manipulaci - chápu, že zřejmě mělo jít o jakýsi sarkasmus či co, ale Vaši věrní čtenáři mají pravdu - nejde Vám to (snad se neurazíte:-)).

Ostatně sám vidíte v diskuzi, kdo Vám hází karmu - lidé, kteří tvrdí, že Piráti mají v programu vítání imigrantů a legalizaci drog, dokonce jsem tady zahlédl i jakési zestátňování majetku... no a samozřejmě pan Zima (;-D).

To Vás opravdu těší? Mě by to spíše děsilo.

Zaplaťpánbů za pár světlých výjimek.

9 1
možnosti
JN

Dobrý den, půjdu na to postupně:

Samozřejmě, že žádná politická strana neprohlašuje, že chce volby prohrát nebo že si ohledně nich nevěří, ovšem s ohledem na to, že Piráti jsou sice dle preferencí aktuálně na druhém až třetím místě, ovšem s více než 10% ztrátou na ANO, tak mi ten jejich cíl vyhrát parlamentní volby (které navíc budou až za dva a půl roku) přijde docela odvážný.

Ohledně té Kliniky (jak už jsem vysvětloval i níže panu Bártovi) jsem narážel na některá dřívější prohlášení Pirátů, v nichž aktivisty, kteří Kliniku protiprávně obsadili, hájili.

Ohledně té karmy - s ohledem na to, že počet lidí, kteří se účastní diskuse, je zanedbatelný oproti počtu lidí, kteří si článek přečtou, bych takhle přece jen nebagatelizoval. Byť je samozřejmě jasné, že to, zda se někomu článek líbí či nikoliv, závisí především od toho, zda fandí Pirátům či nikoliv. :-)

2 1
možnosti
MK

Dobrý článek, až na ten smířlivý závěr. Piráti jsou vítači, několik tisíc migrantů jim vadit nebude. A už vůbec ne fakt, že jsou téměř všichni muslimové. Jak by také mohlo, když ve vedení v evropské centrále sedí muslim.

7 2
možnosti
Foto

Jistě,vítači....když chybí argumenty,stačí opakovat nesmyslnosti.Ta "Vaše" strana nás ovšem před muslimy zachrání...Volfová byla posílena o Ratha a Humla.Bude to tentokrát víc než 0,1 procento....;-)

0 2
možnosti
JZ

J89a45n 45Z52í37m43a

20. 1. 2019 22:04

My s panem kolegou Nožičkou v mnohém nemusíme najít stejný názor. Ale tenhle článek metaforou vystihl jeden významný problém.

https://janzima.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=296569

1 0
možnosti
PB

..... áááá, tak program mají bezesporu nadčasovej :

ad1) vítáme, o všechny sa postaráme, integrujem, vobohatíme, slunce v duši,

ad2) referendum o skokanech zelenejch na plánovaný D7,

ad3) postupná legalizace marihuany, perníku a nezralejch makovic,

ad4) konfiskace státního a soukromýho majetku, kerej dva dny nikdo nevyužívá !

(sa na tu mladou generaci politiků těším,- na to krveprolití v občanský válce nikoliv!)

12 3
možnosti
PK

Demagogie by vám šla výborně. Schválně ale zkuste poctivě napsat, jaký je skutečně jejich program.

2 2
možnosti
JZ

J76a20n 61Z48í23m30a

20. 1. 2019 19:59

Já bych tady možná doplnil jak to bylo s perlou pirátů panem Wágenknechtem, který se nyní dravě dere do vedení nějaké veliké státní firmy, tuším DPP Praha. Jemu se nelíbil výsledek jednoho výběrového řízení a místo toho, aby šel klasickou cestou a dal proti tomu stížnost, čímž by se to muselo posoudit znovu, tak šel raději cestou kterou by zvolil jen stalker. Nasmolil nějaký na hlavu postavený elaborát, který neměl oporu ve faktech, udal to celé Policii a v Bruselu nahlásil, že celý projekt u nás vyšetřuje Policie. Už neuvedl že na základě jeho udání. EK nemohla nic, než to financování zastavit. Sobotkova Vláda ten projekt potřebovala dokončit a tak těch 850 mil. vytáhla z našich daní. Projekt je realizovaný a žádnou dotaci už na něj nikdy neuvidíme.

Na takovýchto sporných osobnostech si Piráti dnes staví svoji budoucnost?

Jakého dalšího génia budou chtít vytlačit nahoru příště ?

23 2
možnosti
RC

Aha, takze jako namestek mel ignorovat zpravu sefa interniho auditu MF a zpravu auditu tutlat? Tusite, co dela interni audit?

2 6
možnosti
Foto

Dobře napsáno, nadpis dokonale výstižný, karma R^

Jen mám trochu jiný názor, že Piráti jsou přijatelnější, než např. TOP09.

Řekl bych, že za tu dobu, co jsou Piráti v Parlamentu, se vyprofilovali jako juniorka TOP09, jen mají větší sklony k anarchii.

Když slyším poslance Michálka, tak to je fanatik naprosto mimo realitu. Ten by se hodil na střechu Kliniky, místo do Parlamentu.

19 11
možnosti
RC

Nemuzete rozdejchat, ze vam rejou do Babise, to je cele. Mimo realitu jste vy. Obe Michalkovy reci pro jednani o duvere vlade byly skvele.

4 11
možnosti
JZ

J96a92n 27Z12í84m40a

20. 1. 2019 15:29

R^R^ Karma Josefe R^R^

Každý člověk má právo na svůj názor. Já připojím ten svůj.

Arogance našich aktivistů blízko bodu společenského varu. ZDE

https://janzima.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=696684

2 5
možnosti
Foto

Zíma...?To je ten expert přes elektroauta...?;-)To Vám opravdu není trapné neotvírat pod svými blogy diskuzi a přitom lést diskutovat jinam....Rv

6 1
možnosti
Foto

Všem hlupákum stačí na to aby spojovali Piráty a konkrétně Bartoše s Klinikou velmi málo.Jeho učes.Nepřekvapil jste.Piráti jsou strana mladých a schopných lidí,to opravdu není skupinka smažek jak si to hlupáci představují.Mladým patří budoucnost a tu zastupují v politice Piráti.Strana bez bývalých komunistu,estébáckých práskaču a podvodníku.Možná Vás to překvapí,ale Zeman ze svými komunisty a estébáky tady nebude věčně....;-)

13 19
možnosti
JZ

J10a51n 92Z71í75m51a

20. 1. 2019 15:31

Myslíte Wágenknechta, který udával doma, práskal v Bruselu a připravil ČR o 850 milionů. To jsou ty naše nové naděje ?

9 7
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 40,00
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik