Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
Foto

Děkuji kouknu..Já vím, že nestává...:)

0 0
možnosti
Foto

J71a46n15a 36M23a89j60o62v80á

20. 1. 2019 16:40

Obě moje děti měly v nějakém období "jakovské" (od slova jako) kamarády. "Jakovský" pes té starší s námi bydlel poměrně dlouho. Nejspíš to byl dalmatin nebo tak něco. To bylo slz, když jsem na něj sedla...

A citlivé k ehm... "paměti prostoru?" jsou dodnes obě. Vlastně se to táhne celou ženskou linií naší rodiny. No a? Ničemu to nevadí, v ničem neomezuje, jen tak nějak rozšiřuje rozměr prostoru a času. Nic nekomfortního. Z mých děťat s jakovskými zvířátky jsou dospělé, vzdělané dámy.A věci mimo nebem a zemí je prostě doprovázejí dál. Stejně jako mne, moji mámu, babičku i "stařenku".

1 0
možnosti
Foto

Super. To je dobře. Jen tak dál....Podle mě by se to nemělo utlumovat, ale naopak rozvíjet. Děkuji za podělení. :-)

0 0
možnosti

Zda uplne smysleny nevim, ale neco podobneho jsem videl v nejakem filmu. Ona detska duse je ponekud jina nez cloveka dospeleho.

Kdysi o tom zpival i Jiri suchy.

1 0
možnosti
Foto

Není jiná, jen je víc vnímavější...Dospělí jsou mnohdy moc ponořeni do jedné úrovně bytí, tak další úroveň prostě nevidí...Děkuji za názor. V

0 0
možnosti
Foto

Co si doma vypěstujete, to budete mít. Děti jsou velmi vnímavé a manipulovatelné, snadno uvěří čemukoliv. Je na Vás, jestli duchové budou nebo nebudou.

0 0
možnosti
Foto

Měl jsem kolegu v práci, který se nějakou dobu potýkal s tím, že jeho malý syn má v domě "neviditelného kamaráda". Zůstaňte v pohodě. R^

0 0
možnosti

Osobní zkušenost s holkama nemám, ale byl jsem před mnoha lety v rodině, kde byla tříletá holčička a ta si, dle vyjádření mámy (velice šikovná v řadě oborů) běžně povídá s paní, která tam bydlela před nimi. Trošku mně to "bacilo", ale od té doby jsem o tom párkrát slyšel.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji.

Ano, má kamarádka mi také vyprávěla o její neteři.

A já, když jsem měla tři roky, navštívila mě prababička po pohřbu. Přišla se rozloučit. Pamatuji si to jako by to bylo včeta.

0 0
možnosti

No, z poloviny vymyšlené říkáte... Ale z které poloviny?!

Pravda je tedy to že dcerka mává ručkama zdánlivě do nikam.

A vymyšlená je ta část, kde dcerka vypráví o existenci imaginární kamarádky i o tom že se znají z nějakého minulého života.. Čili pravdivá je ta část, na které není vůbec, ale vůbec nic zvláštního. :)

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS