Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Perfído :-) !!!

0 0
možnosti

Fikce,

ale realita se nebude příliš lišit.

Karma!

5 0
možnosti

Každý režim vykládá dějiny více méně ve svůj prospěch. Tak za mlada - 2.válku rozpoutal Hitler, teď se to dost svádí i na Pepíka Vissarionoviče. Našinec si musí držet názor na bázi zdravého rozumu a tak pohovořit s vnoučaty když se dědy zeptají. A nesmím zapomenout na svoji babičku, prostou ženu měla jen 5 tříd a vždy mi říkala - Pavlíku, politika je veliké svinstvo.

Jen si myslím, že Francouzi nějak nemění názor na Napoleona. Být to Čech, to bychom si na něm smlsli ...

4 0
možnosti

je to smutné, ale právě lidé jako vy, co jsou přesvědčeni, že politika je svinstvo, sehrávají hlavní roli v nástupu totalit všech druhů a barev

0 2
možnosti

:-)..........Výborně napsáno, pobavil jsem se! R^R^R^V

2 1
možnosti

Zasloužená karma. R^;-D

2 1
možnosti

Ano, je potřeba aby učivo ve školách řídila BIS - asi nemá co jiného na práci.

4 2
možnosti

Vaše ne zrovna vtipná ironie vás jen usvědčuje bu ́d z toho, že kopete za Rusko, nebo že jste sama obětí proruského dějepisu a nebyla jste schopna získat nezávislé informace.

Protože výklad dějin 20. století u nás je skutečně proruský. Uvedu je jeden, podle mě jeden z nejdůležitějších příkladů: Nacismus je pravicová ideologie. Historikové tuto dnes všeobecně přijímanou tezi považují za největší Stalinův "úspěch", když se mu přesvědčili po napadení SSSR Hitlerem přesvědčit ostatní, že NSDAP je pravicová. Přitom má přímo v názvu socialistická, ve 30. letech byla jednoznačně považování za stranu extrémně levicovou, protože od komunistické idelogie se téměř neliší - vpodstatě jediným velkým rozdílem je onen její nacionalismus oproti intenacionalismu u komoušů, ostatní je podobné, jak v teorii, tak v praxi

3 5
možnosti

Njn, zrovna dnes jsem na TV Kino svět sledoval britský dokument Hitlerův královský oblíbenec a tam nepoužívali termín pravicová, ale extrémně pravicová. Snad k nim doporučení naší BISky brzy dorazí a udělají si v tom pořádek.

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS