Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J80o17s69e49f 43B59á64r13t42a

24. 1. 2019 13:50

Pište častěji, má to hlavu a patu.

0 0
možnosti

Pobavilo celé. Speciálně část o panu Chovancovi. Jeho "z nouze ctnost" jen dokresluje charakter. I do vykřičeného domu by šel zadním vchodem. Hrdina všedního dne.

1 0
možnosti

SouhlasR^ Ještě k té Mayové. Obdivuji ji, že se z toho všeho ještě nesložila. Když člověk vidí ten jejich parlament, jak tam všichni sedí namačkáni jako sardinky na těch odporně brčálových lavicích a hulákají jak na lesy, jde z toho málem mráz po zádech. Někdy si říkám, jestli z těch těsných prostor těm poslancům už trochu nehrabe.:-)

2 0
možnosti

Vždycky jsem přemýšlel, co vede ty mladé, humanitně vzdělané, pravděpodobně z dobrých rodin vzešlé aktivisty k těm sympatiím ke všem těm migrantům i jejich způsobu života, ... a nakonec mi vždy vyjde, že styčnou plochou bude nejspíš podobný vztah k hygieně.

1 0
možnosti

Mají se příliš dobře, nemuseli nikdy o nic životně důležitého usilovat, tak "nevědí roupama co dělat".

2 0
možnosti

Karma, souhlas.

1 0
možnosti

J26i34ř58í 72J22a31n78d39a

19. 1. 2019 22:40

Samozřejmě karma.

V hodnocení Putny a Kliniky nelze než souhlasit s hodnocení J.X.Doležala v Reflexu.

Nač vymýšlet něco, co již bylo nasané?

"Představa, že hromadu výkalů, kterou jsme na Klinice nafotili, nakáleli na zahradě exekutoři, aby poškodili dobrou pověst anarchistů, je daleko za hranicemi slabomyslnosti,....."

10 0
možnosti

Perfektí jako vždy. To už je skoro zbytečné psát. Jen bych měl takovou poznámečku k té Mayové. Občas mně připadá, jestli ta jednání nevedla tak, aby to dopadlo jak to (zatím) dopadlo, schválně. Že takovou dohodu nemůže britský parlament schválit bylo přece předem, nepochybně, jasné.

1 0
možnosti
Foto

Ještě že jste připojila ten vagón neprůstřelných argumentů, jinak já bych na to autorce (a autorům mnoha dalších článků na stejné téma se stejným vyzněním) naivně skočil;-D.

13 0
možnosti

Autorka jako už tradičně vynikající. R^

10 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS