Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Soudruhu, jak si vysvětlluješ ten prostý fakt, že kam levičáci, ještě hůře komunisti ,vstoupili, tam se chudoba, vykořisťování, ba přímo nouze, hladomory, násilí,bezpráví, genocida a jiné, vzmnožily o 200-500- ba i 13300%?? Můžeš mi tu, soudruhu, říct ten stát a dobu kde by se po komunistické rakovině zvedl blahobyt prostých občanů byť jen o procento proti srovnatelnému kapitalistickému systému?

0 0
možnosti
Foto

J67a35n 41K53o71r77o44s

20. 1. 2019 9:34

Po roce 1948 v ČSR jednoznačně, zlepšil se sociální systém, který byl strašný již od první republiky. Stát byl soběstačný a bez dluhů. Lidé měli práci, průmysl rovnoměrně rozmístěný po ČSR. Zemědělství existovalo a bylo na dobré úrovni, když jsme byli soběstační. Stejně jako Maďarsko nebo Polsko, kde se životní úroveń též zvedla. Jižní Amerika by byla taky socálně v pořádku, kdyby USA neuvalovali nesmyslné sankce!

0 2
možnosti

Mate pravdu, pouzivani napalmu je opravdu surova metoda. To ze jim rudi letci bombardovali jeste po uzavreni miru v roce 1945 Mladou Boleslav pro cleny KSCM neni surove?

0 0
možnosti
Foto

J71a71n 37K81o22r91o91s

19. 1. 2019 17:54

Moc prosím o zdroj, kde jste toto četl. Díky

0 0
možnosti

Komentáře naznačují všeobecnou situaci, že dnešek Palachovi nerozumí. Palach měl rodiče komunisty, Palach se neupálil za západní demokracii, Palach se upálil za socialismus s lidskou tváří nebo alespoň za něco z něho. Předpokládal, že lze pozvednout především komunisty, aby neustupovali z reformního směru. Dělat z něj symbol demokracie a svobody je nesmysl a zneužití. Přesto bychom si ho měli vážit. Byl odvážný a snažil se zachovat něco z výdobytků "pražského jara", což jsme tenkrát chtěli všichni. Je otázkou, co by říkal dnešku, zda by nebyl v Komunistické straně. Při jeho poctivosti se dá dokonce předpokládat, že by byl proti štvaní proti Rusku.

1 4
možnosti

Pan Podracký byl v roce 1968 členem Klubu angažovaných nestraníků (KAN), který normalizační režim spolu s K231 označil za největší kontrarevolucionáře.

A dneska ho plusují komunisté......;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

„Život jakéhokoliv jediného člověka na světě je cennější než všechen majetek nejbohatšího muže planety.“ Tako řekl Che Guevara.

Zdroj: https://koros.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=697020

Tak PROČ sám tak rád zabíjel lidi???

5 0
možnosti
Foto

Protože sledoval vyšší cíle a proto se vykašlal na morální principy. S tímhle má problém každý etatista a každý si to sám dokáže zdůvodnit těmi vyššími cíli.

0 0
možnosti

Proč vy mladí komunisti neupozorňujete každoročně v tisku či vzpomínkových akcích na osoby Z. Adamce, J Aszmongyie? O těchto se dovídám teprve teď, protože díky i vám neupoutali pozornost občanů!! Proč neděláte veřejné akce?

0 0
možnosti
Foto

J59a41n 86K72o62r50o86s

19. 1. 2019 17:58

Je to velmi těžké upozorňovat v tisku, kromě Haló novin. Bohužel v současnosti žijeme v mediální bublině...

Doufám, že se z ní jednou dostaneme.

0 0
možnosti
Foto

"Nic proti jeho památce," ... to jsme to dopracovali.

6 0
možnosti
Foto

Už to tady máte vícekrát. Brát si vraha (který byl současně lékař, víte to vůbec?) jako jakýsi prototyp spravedlnosti? To jste opravdu hodně mimo.

Boj za sociální spravedlnost nemůžete dělat tím, že postřílíte ty, kteří s vámi nesouhlasí. To dělali bolševici v Rusku a Polpotovci v Kambodži. Výsledky si laskavě vygooglujte. Rv

14 0
možnosti
Foto

Od kdy šlo bolševikům o sociální spravedlnost? To jim něco podsouváte.

2 0
možnosti
Foto

Režimu stačí jeden symbol, pro ostatní není místo

2 4
možnosti

Je to věcí názoru, někdo dokonce nepotřebuje ani ten jeden symbol.

0 0
možnosti

Přesně. Článek jako takový bych bral jako rozzmný názor na věc, ale zaštítit článek někým kdo by mohl stát na stejném piedestalu se Stalinem a Hitlerem...

1 1
možnosti

Echt... Nějak to zbloudilo-mělo být reakce na p.Jandovou (o Gevarovi)

0 0
možnosti

Jan Koros: Bolševik a komunista hned neznamená vrah a terorista,

Ale znamená. Mají to přímo v náplni svého jednání. Vy ovšem, což je u řadových komunistů příznačné, nevíte vůbec nic o ideologii, kterou jako oslík obhajujete.

-komunistická ideologie stojí pevně na NENÁVISTI (třídní)

-jejím vnitřním úkolem je permanentní BOJ

-jejím vnějším úkolem je permanentní BOJ a silové šíření revolučních ideálů

-komunistická moc se silou nastoluje a násilím udržuje V.I.Lenin

-hlavním úkolem třídní nenávisti je likvidace jiných tříd (pro rudé cumplochy: likvidace celých rodin včetně dětí). atd.

9 1
možnosti
Foto

́Právě jste prozradil, že kritizujete něco, o čem lautr nic nevíte, že jste si nic nepřečetl, ani Léninovu Dětskou nemoc levičáctví, neboť tam byste se dočetl, že nejde o fyzickou likvidaci tříd jako fyzických osob, to vůbec nepomůže, ale podmínek, které je reprodukují, tedy konkrétně malovýroby.

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS