Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pěkné, tleskám.

Má zkušenost je taková, že po zhubnutí je velmi těžké nabrat zpátky původní hmotnost. Dokázal jsem ze z cca 113 kg dostat na cca 87 kg a více než 2 roky mi trvalo, než jsem se dostal aspoň na 104 kg.

0 0
možnosti
Foto

více než pozoruhodný výsledky:-)

2 0
možnosti

K25a70r90e58l 10B13u66l83v26a

19. 1. 2019 18:04

Ač sem názorově na opačné straně barikády, tento článek je napsán velice čtivě..Pro Vás karma.

3 0
možnosti

P65e25t23r 92L93a13n93g58e59r

19. 1. 2019 11:42

Aplikace je cenná pomůcka, ale to hlavní jste musel udělat vy. Od mne pochvala pro vás, z vlastních zkušeností vím jak je to obtížné.R^

2 0
možnosti
Foto

Děkuji.:-)

Máte naprostou pravdu bez vůle a snahy to nejde,ale to jsem měl i dřív, ale bez té pomůcky, která to objektivizovala to prostě nebylo alespoň u mně dlouhodobě funkční a proto jsem za ty tabulky vděčný.

1 0
možnosti

Já měl kvůli sportu(silový trojboj, kategorie nad 120 kg) váhu kolem 130 kilo.Tenkrát to ovšem byla většinou svalová hmota.Teď se držím jediného pravidla - výdej energie musí být stejný, nebo o maličko vyšší(když chcete váhu snižovat) oproti příjmu.Žádné diety nebo úzkostlivé počítání kalorií, jen selský rozum - hýbat se a nepřežírat, nepřehánět to s vysokokalorickými potravinami, a hlavně - nejíst na noc(naposled tak cca v 18 hodin).

1 0
možnosti
Foto

Máte naprotou pravdu-jen já večeřím klidně v 21.00 (chodím spát kolem půlnoci). Faktem je i to, že pro spoustu lidí není váha problém.

Ale jsou lidi, kteří s ní bojují celoživotně (ať už s nadváhou či podvýživou a ti potřebují svůj příjem a výdej kalorií objektivizovat a právě k tomu slouží kalorické tabulky.

Jak chcete vědět zda jste přijal více či méně než vydal bez počítání netuším.

0 0
možnosti

Konečně zase jednou na tomto serveru blog o něčem. O tom, jak lidé žijí, přemýšlejí a uvažují, zkrátka bezva napsané.

Ani není cítit z článku žádná agresivita, deprese nebo poučování druhých. A něco mi článek opravdu dal. Je vidět, že autor o tom co píše opravdu něco ví a má odzkoušeno na sobě.

Děkuji, bylo bezva si to přečíst. Za takové články se karma nedává , ale já ji dám.

My, co si dnes na sebe klidně dokážeme obléct svůj maturitní oblek to neznáme, ale věřím, že to musí být celoživotní dřina. Hlavně zdraví a článek na titulek, zaslouží si, aby si jej přečetlo co nejvíce lidí.

R^

10 0
možnosti
Foto

Vím, že každý to má jinak, ale mně jednoznačně funguje 4-5x v týdnu tvrdý posilovací trénink, alespoň 3x v týdnu kardio trénink, strava bohatá na bílkoviny a naopak, co nejméně cukrů. Sacharidy doplňují nejčastěji z rýže. Sice mám při výšce 188 cm stále kolem 110kg, ale tuku minimum. Nejlepší a nejúčinnější spalovač tuku, a to se moc neví, jsou vlastní svaly.

3 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas, nehledě na to, že si zlepšujeme cvičením celý náš kardiovaskulární systém. Rozumím-li tomu, tak cvičíte i vícekrát denně. Super.R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.