Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zuzko, moc hezky jsi to napsala a kdyby se zde mohly podepsat všechny maminky, které to tak také cítí, byla by to nekonečná řada. A je i mi smutno z toho, jak dlouhá řada je děti bez lasky, kdy leckteré matky nejsou schopné lásky mateřské. :-)

1 0
možnosti
Foto

Soňo, to je sice jinej příběh - děti bez lásky, ale stejně smutnej...

1 0
možnosti
Foto

Je mi hrozně líto paní Palachové, ale hrozně. Viděla jsem mj. film Hořící keř. Ten okamžik, kdy maminka zjistila, že její syn je mrtev, pak další, když si uvědomila, že od něj nemá ani pár řádek na rozloučenou, jsem s ní prožila až do morku kostí. I já mám děti, které pro mne znamenají všechno, a vím naprosto jistě, že bych nedokázala žít dál.

0 0
možnosti
Foto

A moc Vám gratuluji k dětem, Zuzano :-)

0 0
možnosti
AL

Moc Vás nečtu, ale toto je opravdu krásný blog hrdé maminky.

R^

1 0
možnosti
Foto

R^ Zuzanko, svým skvělým blogem jsi dokázala, že silné téma nepotřebuje silná slova, stačí čistá a upřímná!

3 0
možnosti
DP

R^R^R^V dobe Palachovy oběti jsem už byl pár let "za kopečky" a tak můžu napsat, že ta oběť měla velký ohlas i na "západě". Většina těch "leváků" a nadšenců ze SSSR, na západě, kteří i přes internacionální bratrskou pomoc ještě stále tíhli tam na východ, byla ze svých sympatií k bolševismu po zprávě o Janu Palachovi konečně vyléčena. Zuzano, díky za moc fajn článek:-) Ovšem Palachova rodina za jeho oběť bohužel musela zaplatit obrovskou a neúnosnou daň:-(

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS