Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Nekopu do V.Klause - své odved - s nadhodnotou i podhodnotou. Je cennější o to více - čím menší, již má reálný vliv. Stavět podobné persony znovu - to už popírá i přirozenost vývoje - byl by to extrem. Žijeme v době populismu - dobře a pragmaticky to předvádí Soukup. Kandiduje do EU voleb - proč se párat kravinami v nějakém Zastupitelstvu, či PS ČR? Kromě toho, přes Brusele na Hrad. To je další ukázka pragmatického extremismu - Přirozený vývoj již asi neexistuje. V tomto kontextu, pak V.Klaus zase kandidovat klidně může ! I na Hrad - Žijeme zemi, kde I Nemožné - možné je. (Bílá Paní, díl 43) ... :-)

2 0
možnosti
VV

Pan Vaclav Klaus rozumi vsemu jako zadny jiny. A nejlepe tomu, jak udelat Cechum ostudu.

6 5
možnosti
MB

Zde, si dovolím nesouhlasit! Místo je řádně a pontifikačně již řádně obsazeno:-)

4 0
možnosti
MV

stari s sebou v nekterych pripadech nese senilitu. ... a senilita v kombinaci s narcismem....

7 1
možnosti
Foto

Pokud je někdo přesvědčený o tom, že ta, nebo ona tajná služba pouze plní politické zadání, nelze se takovému člověku divit, že věří spíše jiným zdrojům. Pokud si Vy sám myslíte, že tajné služby napříč světem neplní politická zadání určitých skupin, od vlastních vlád až po já nevím jaké vlivné skupiny, pak Vám Vaši naivitu a nevědomost téměř závidím...

4 0
možnosti
LD

Tak nyní nevím, na koho vlastně reagujete, protože já s vámi naprosto souhlasím, i proto mi vyjádření Klause (údajně všechny teorie zákulisních her jsou pro něho nepřijatelné, a tedy ani neexistují) přijde naivní.

1 0
možnosti
JS

Doporučuji všem si tu zprávu BIS přečíst, to je špionážní pohádka křížená s literární esejí a kořeněná konspiračními teoriemi. Autor té zprávy miluje výrazy jako "kouřová clona", "hybridní strategie", "infiltrační operace", "promořenost osobami", "pro stromy nevidíme les"... Někdy bych skoro řekl, že autorem té zprávy je teta Kateřina ze Saturnina – "Nechval dne před večeří".

Vůbec se Klausovi nedivím, že tu zprávu považuje za zbytečnou.

Zde je znění té zprávy:

https://www.bis.cz/public/site/bis.cz/content/vyrocni-zpravy/2017-vz-cz.pdf

4 1
možnosti
LD

Asi byste měl rozlišovat veřejné a neveřejné zprávy. Také tyto citlivé údaje by politici měli řešit přímo s BIS, nikoliv veřejně na Internetu nebo na Barrandově. Kritika Klause je především za to, že dehonestuje něco, co ani nečetl. Ta kritika je stejně plytká jako jeho vyjádření a je to záměrné. Nicméně pokud se trošku pohybujete v IT, musíte vědět, jak je relativně snadné hacknout web (třeba WP s bezpečnostní dírou je o minutách), případně se nabourat do PC. Zkuste si nastudovat něco od IT odborníků (já jen dělám weby a zabývám se útoky na webové aplikace), nevím, jestli třeba Michal Valášek pro vás bude důvěryhodný expert na kybernetickou bezpečnost. Vím ale, že tohle podceňovat je hrubá chyba.

6 0
možnosti
JA

J51i35ř92í 88A24l48e40x67a

18. 1. 2019 13:29

Trochu se pletete. Tovaryšči Klaus a Zeman jsou největšími odborníky na cokoliv! Tedy i na IT! Stačí chvíli sledovat třeba výroky Brouka Pytlíka na Hradě a musí Vám to být jasné. ;-D

9 2
možnosti
Foto

byla doba, kdy měl pan Klaus co říci.

Dnes už mluví jenom proto, aby se občas připomněl.

9 3
možnosti
JS

Obdivuji když nezajímavý člověk se vyjádří o osobnosti, že je bezcenná.

5 7
možnosti
LD

Jinými slovy mám držet hubu a krok.

7 0
možnosti
MJ

Za Váš příspěvek zasloužená karma - pro mě a myslím, že i pro tuto zemi je Klaus a jeho přikyvovači naprosto bezcennými občany.

7 3
možnosti
Foto

Kdyby jen bezcennými! To by ještě šlo, ale oni jsou škodliví!

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

LD

Opravdu inteligentní příspěvek, máte ještě nějaký?

1 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1200x
„Když prohrajete, nezapomeňte na tu lekci.“
 

Zde pracuji: https://www.autopujcovnavpraze.cz/

 

 

Seznam rubrik