Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Můžu Vám poradit? Domluvte se s majitelkou obchodu s prádlem, ona má možnost objednat přímo u výrobce zhotovení prádla přesně na Vaše míry. U nás to tak funguje a majitelka obchodu tvrdí, že nikde jinde nejsou ženy tak obdařené, jako v našem městě. Prý když objednávala podprsenku pro jednu konkrétní ženu, výrobce nechtěl věřit, že je vůbec něco takového možné a dodal, že se na ni přijede podívat :-)

0 0
možnosti
Foto

Nebudu vstupovat svými postřehy do Vašeho výsostného území. Ale karma za blog.R^

0 0
možnosti
Foto

Je to těžký. Když jsem měla figuru modelky, nebylo k dostání malý prádlo a cokoliv malýho sexy. Když mám teď postavu nemodelky, není k dostání větší prádlo a cokoliv jinýho sexy. Ovšem útěchou mi je, že chlapy to fakt až tak moc nezajímá, co máme na sobě, zajímá je obsah.;-)

2 0
možnosti
Foto

Je to tak. Pokud nás ten chlap opravdu má rád, tak to prádlo z nás okamžitě serve, že ano? Krásný den přeji.V:-)V

0 0
možnosti

Když zhubnete, nebudete tam mít co dát.:-)

1 0
možnosti
Foto

Ale to u mě neplatí. I když zhubnu, tak mi prsa zůstanou, což je záhada. Ale je to tak. Krásný den a díky za koment.

0 0
možnosti

Jestli můžu poznamenat za naši půlku: dámy, dělejte si co chcete, ale mějte na paměti, že nám chlapům je nějaké erotické prádlo většinou šumafuk.

4 0
možnosti
Foto

Já si to myslela. Hezký den přeji.R^

0 0
možnosti
Foto

Ty úplně nejhezčí kousky nejsou ty nejmenší, ale B a C.;-) Stejně tak ty plavky, volba v áčku je mezi šňůrečkami, co spadnou při otočení na lehátku, a 2cm tlustou vycpávkou. Když máte štěstí, natrefíte na nějaký sportovní model.

3 0
možnosti

malá erotická šprnda, bud evždy vypadat dobře. Hledat erotiku na krajkovým padáku nebo stanové kopuli, je něco ,co tam prostě najít nelze...ale hlavní je, že má dobrý těžiště a podpěru,nezařezávaj se ramínka a nebolej z ní záda...ale kdybyste něco takového zvládla ušít,ráda si koupím....

3 0
možnosti
Foto

No, myslela jsem to samozřejmě trochu z legrace, ale ve skutečnosti jsem se nad tím opravdu zamyslela. V Řecku takové krásné podprsenky existují, ale jsou hned pryč. R^

0 0
možnosti

R^ Životní styl Vám závidím, miluji teplo, moře..ale ta prsa ne;-) .

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS