Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobrý den, Vítězslave! Já věděla, že se těším oprávněně. Nejen, že jsem se zase něco dozvěděla, ale i pobavila. Mám ráda velbloudy, a tak mě udělaly ty dvě fotky radost.

No co, ta s Vámi v sedle je v souladu s GDPR, protože Vaše indentita zůstala utajena. Zato je vidět jaké máte super boty!:-)))

Moc díky za bezva blog!

1 0
možnosti
VJ

;-D Zdařilou fotografii mé nezdařilé osoby bych ani nepublikoval. Boty jsou mírným zklamáním, protože jsem na kvalitu a spolehlivost výrobků značky Caterpillar věřil. Předchozí boty byly vodotěsné, mohl jsem v nich stát ve vodě po kotníky a sucho. Tyto mají stejné označení "waterproof", ale projdu se v mokré trávě a plavu. Potom mají nechráněné kovové nejtky přímo proti kotníku. Dost jsem si vytrpěl, než si noha zvykla.:-P

0 0
možnosti
Foto

Možná to chtělo trošku domácí přípravu - co se týče map, i třeba té minulé stížnosti, že nikde nebyl kebap. Byl, ale doner kebap je turecké jméno toho, co se arabsky jmenuje shawarma, a mají to skoro všude tam, kde mají falafel. A falafel je z cizrny (římského hrachu), tam opravdu nelze maso najít.

0 0
možnosti
VJ

Na jídlo jsem se nepřipravoval, je to pro mě téma spíše vedlejší, jsem spíš na tekutiny:-) a to jsem si pozjišťoval a ošetřil. Jinak jsem měl plný zuby už jenom vyhledávání spojů. Já myslel, že z cizrny je jen hummus. Falafel jsem dostal jako ony kuličky spolu se zeleninou a trochou hummusu zabalené do placky a tak jsem si naivně myslel, že ingredience bude rozdílná. Možná jsem lezl jen do špatných krámů, ale na grilované kuře jsem prostě nenarazil. Nevadí, hlady jsem neumřel, to je hlavní.

0 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1427x
Tadá...