Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

A co kuponóvka?

A privatizace bank, např. IPB, o níž by mohl kolega pana autora p. Weigl vyprávět celé hodiny?

To byl teprve hukot!

0 0
možnosti
TT

Pochopil jsem správně, že někdo pronese větu, která nemá oporu ani "u vlastních", v okurkové sezóně si toho náhodou někdo všimne a vy jste k smrti vyděšen?

ČR přežíla 40 let vlády ultralevicových extremistů, poslední dva prezidenti byli členy kádrové přípravky k ultralevicovému vládnutí a vlastnictví (dokonce i soukromé) je zde pořád.

0 0
možnosti
PK

No možná, kdyby jste nabídl slečně přednášku o zdravé stravě,byla by vstřícnější:-)

3 0
možnosti
Foto

Myslíte o jeteli, o siláži, o vojtěšce, nebo o krmné kukuřici? Jo, to by mohlo zafungovat...;-);-D

6 0
možnosti
VF

Dobrý den. Zcela přesně a výstižně ! Trefa do černého. Mladé a ještě mladší zfrustrované dívenky a stejně tak chlapci, blouznící o spáse světa, z nedostatku jiných invencí a přemíry touhy po exhibicionismu v mediálním proudu jsou schopni téměř čehokoliv. Někteří jezdí na vagonech metra, jiní skáčou mezi tramvajemi a někteří lezou po střechách neobydlených ruin. Za předpokladu, že takovýto hormonální výbuch a náhlý příval nezřízené inteligence přežijí, dospějí možná i k poznání, že svět se točí pořád stejně bez ohledu na jejich mladický vřískot.

7 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, ale to víte, těžko chtít od mladých (j) elit bez jakýchkoliv zkušeností a bez zásluh na existenci byť jen jedné sklenice slané vody, nějakou logiku...;-)

4 0
možnosti
Foto

Pane Kroupo, já docela mladé ráda poslouchám a některé jejich názory mají logiku, jenom my jedeme stále ve svých "logických" úvahách.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS