Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I46v63a63n 50M42a70r78e74k

17. 1. 2019 19:33

Karma p.Jílku.

Měl jsem povolání, o kterém se tvrdí, že není povoláním, ale koníčkem. "Vytrucoval" jsem si ho i přes to, že můj otec z toho vůbec nadšený nebyl.

Nakonec zanedlouho u něj skončil i můj bratr. Otec se časem zklidnil.

Každý by měl dělat to, co ho baví, dělat něco jako z trestu, a nebo protože "musí", taková práce nestojí za nic. R^

0 0
možnosti
MB

Směle říkám, že vzdělání je Předpoklad - Chuť robit = Pak 100% jistota. Dnešní doba je, v neuvěřitelném vějíři možností. (O OSVČ jsem psal u p. Zieglera). Další možnosti - Živnostnit tam, kde něco předepisuje Zákon. Revize plynu, elektro, STK ap. Provozovatel něčeho = musí získat papír s razítkem. V socialismu byl "Směšný", tkz Bezpečnostní referent. Na tom založil existenci můj, ing.kamarád! Vy osobně, ale i Zeman, Rusnok, Babiš, managerové - Musí mít založen - Zápisník pracovníka + Záznamy o proškolování! Kolega je tedy, již zavedeně objíždí a školí! Sedí v přepychových kancelářích a koná. Proškolí a orazítkuje všechny - I ty nemocné a na služebních cestách. Zákonu je vyhověno, přijeďte zase - Školíte obvzvláště dobře !- Já hleděl, nemluvě o postupně, takto zavázaných konexích ! Samozřejmě si jej doporučují, je diskrétní a má razítko! ... :-)

0 0
možnosti
Foto

Já měl docela kliku, že sice doma z mého rozhodnutí jít na řemeslo nepanovalo nadšení, ale nikdo mě na školu nenutil.Nejspíš bych ji vystudoval bez větších problémů ale tak nějak chladně, bez nadšení.Jak šel život člověk si samosebou dodělává jak vzdělání, tak kvalifikace a v oboru pokud nesleduje trendy stojí hned opodál...ale nikde jsem tím, že jsem se dlouho živil rukama netrpěl jako nějakou méněcenností.

2 0
možnosti
VV

Ja ne, a se mnou polovina tridy, ktere soudruh reditel s biblickym jmenem hned po novem roce rozdal obalky s dopisy pro rodice ve kterych staloneco jako: vzhledem k tomu, ze vas syn/dcera neni vychovavan v duchu socialistikeho zrizeni nemuzeme jeho dalsi studium doporucit.

Polovina z nas ze studia vyloucenych to pak dohanela az za prezidentovani Antonina Krasneho.

0 0
možnosti
JK

To je moje řeč. Bylo mi přes čtyřicet let, když jsem si zaplatil rekvalifikační studium a vyučil se elektrikářem. A protože mě to bavilo... tak mě to bavilo. :-) A dnes se mi ten výuční list hodí.

1 0
možnosti
JJ

J40a87n 41J96í51l87e83k

17. 1. 2019 16:02

Potvrdil jste, co říkám dlouho. Učení nekončí ve dvaceti. Ale mnohdy člověk zjistí, že sice vystudoval a přesto chce dělat truhláře, Například. A najde se v tom.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 718x
Terapeut, spisovatel, cestovatel, snílek

Seznam rubrik

Oblíbené články