Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Miloš Zeman žádné obavy mít nemusí, o kanál nepřijde. Naopak, bydlí v něm, orientuje a žije si docela dobře! Je mazaný a má to i na patro! Pode dnem má to další. Pokud je objeven - přistaví si další! Jaká ztráta kanálu ? ... :-)

0 0
možnosti

J44a91n 70D63v93o62ř43á64k

17. 1. 2019 12:51

Věcně můžete mít pravdu, avšak já si říkám, že do večera bude na blogu dost textů na téma Soukupova odchodu do politiky, kde autoři budou téma rozebírat nadmíru seriózně - tu s větším či s menším zápalem či rozhořčením, a jistě i bědováním, aby se přitom vzácně shodli, že se to vlastně od Soukupa dalo čekat. Proto trocha odlehčení jistě neškodí, jestliže veskrze analytických příspěvků nedostatek nebude .:-)

0 0
možnosti

Blog se mně moc vtipný nezdá. Tedy ne pro jeho obsah, ale kvůli skutečné situaci tak jak ji vidím já. A to proto, že celá akce byla a je jednoznačně prodiskutována s prezidentem a jeho podržtažkou. Jsem si jistý, že plán mají a budou se za Soukupa bít jako lvi, na jeho kampaň určitě přistane spousta peněz na jejich přímluvu. Určitě i vhodný kupec pro zadluženou tv Burranov se najde s kapsami peněz bůhví odkud, asi jako měla SPO-Zemanovci spoustu peněz a jejich předseda Veleba nevěděl odkud pochází...

1 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik