Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

U nás se taky třídí, ne na 100%

1 0
možnosti
Foto

Zdravím další ekoteroristy.:-)

1 0
možnosti
Foto

Třídím, třídíš, třídíme;-DR^

3 0
možnosti
Foto

To si piš. Už to dorazilo i ke strejdovi na vesnici. Asi pro městské citlivky, co tam jezdí na víkendy, místní cpou dodnes všechno do plotny.;-D

0 0
možnosti
Foto

R^Super, Klari, ale nic se nesmi prehanet. To by pak nakonec clovek mohl vytridit i sam sebe;-)

1 0
možnosti
Foto

Jako že bych si rovnou zalezla do toho bioodpadu?8-o;-D Rozebírat pytle po sousedech nebudu, až takovej ekoterorista nejsem.;-)

2 0
možnosti

Uz je to hodne davno, tenkrat se jeste EU jmenovala EWG, co jsme dostali ke kazdymu stolu 4 odpadkove kose. Jeden na papir, druhy na plast, treti na kovovy odpad a ctvrty na organicky odpad. Odpoledne pak prijizdela tlusta jugoska od uklidove firmy a vse vzdy sesypala do modreho pytle na vozejku. Takove byly pocatky. Pozdeji se pocet kosu redukoval u nekterych jeden na dva stoly nebo na 4 stoly a Jugoska uz mela take tech pytlu vic. Ale jsem presvedcen, ze to trideni smysl ma a opravdu tridim a take kompostuji.

1 0
možnosti
Foto

To se děje dodnes, vedení vydá pokyny k třídění, následuje hodinová přednáška o ničem a ve finále to uklízečka sesype do jednoho.

0 0
možnosti
Foto

my máme naštěstí všechny kontejnery přímo před domem.takže všechno házím do jedné igelitky a vytřídím až přímo u popelnic-chodím radši častěji než to nechat nahromadit abych se nemusela hrabat v čurbesu-ale někdy nějaká maličkost unikne, přiznám se bez mučení, takže možná tubička od pasty něbo nějaký papírek skonči ve směsném odpadu:-(

1 0
možnosti
Foto

My máme všechno dole v ulici a u zastávky autobusu ještě navíc ty na třídění. Dávám věci na recyklaci rovnou zvlášť, že to můžu vzít i cestou na autobus. Plast do igelitky, papír do nějaké krabice třeba od musli, sklo a tetrapaky jen tak. Tuby od pasty myslím recyklovat nejdou a kvůli jednomu papírku se svět nezblázní.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 728
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 454x
Nesnažte se mě cpát do škatulek, do žádné se nevejdu. I když se celý život snažím...

twitter.com/tumovaklara

rysan.estranky.cz