Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Islám v Evropě má asi takovou legitimitu jako alchymie na ÚOCHB.

0 0
možnosti
Foto

Pane Burkerte, s prominutím tohle už je trapné. Vaše jednání se dá shrnout do jedné věty - skutek utek.. Za prvé za soupeře jsem vás nikdy nepovažoval a za druhé jsem se vyjádřil jasně - nemám tolik času, abych rozebral celé dějiny islámu a celý Korán v blozích a v diskuzích iDNESU. Ve skutečnosti jste nic podloženě nevyvrátil a nechce se mi věřit, že nemůžete kontaktovat vaši katedru Arabistiky nebo v ČR anebo centrum pro politické studie, vč. Billa Warnera a můžu s nimi mít veřejnou přednášku s vaší přítomností. Jenom se mi nechce věřit, že až dodneska se ani v ČR ani na Slovensku nenachází rovnocenný "soupeř", který se mnou může odborně (tj.podloženě) diskutovat. Jak jsem psal, jsem k dispozici kdykoliv, až najdete odvahu a do toho půjdete. Zatím s pozdravem, HB

0 2
možnosti
Foto

Proč prostě neodpovíte na jeho otázky? Nemusíte rozebírat "celé dějiny". Stačí stručně odpovědět.

3 0
možnosti
Foto

Pokud jedinou Mohamedovu biografii považuje za nevěrohodnou tak nevím jak chce pochopit verše Koránu v jejich historickém kontextu. Odkud se ten kontext dozvíme? Z fantazie??

1 0
možnosti
Foto

Pane Vajdíku, tohle nepředstavuje můj názor, ale studie filologů u nás, a jelikož Písmo vzniklo v Orientu dávno, tak vymyšlená biografie nepředstavuje historický kontext, ale k tomu jsou tisíce historických sposů vč. předislámské poezie a já, na rozdíl od vás, jsem studoval starou arabskou literaturu a nekoukám na google překladač. A mimochodem dostal jsem váš mail, který jste mi poslal, jak jste psal, ve stavu opilosti a jen potvrzuje vaší kulturní úroveň, jelikož urážky a nadávky, nepředstavují debatu a ani ateismus jako intelektuální směr.

0 1
možnosti

Jak dobře by bylo na světě, kdyby všichni pochopili, že jakékoliv náboženství je pouze lidský konstrukt...

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS