Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J 64F

16. 1. 2019 23:07

Naprosty souhlas! Je to statecna zena. Jinak jeji osobni postoj je, ze Brexit nechtela, byla v te casti konzervativcu, kteri chteli zustat v EU. Snazi se samozrejme dohodnout Soft Brexit. Proto po ni jdou. Pravdou je ale, ze od horkeho kresla premiera davaji pryc i takovi jako Boris Johnson aj., vsichni vi, ze je to vrazedne. Neuveritelny tlak, ktery ona zvlada je neco neskutecneho. Neznam totiz Brita ani cizince, zijiciho zde v Britanii, ktry by ji mel rad a pral ji... Presto dela co muze! Britove oceni jeji velikost a silu az pozdeji v dejinach... ted ale ne...

1 0
možnosti

Též neznám celý obsah smlouvy mezi EU a UK, ale domnívám se, že celý problém je v tzv. Irské pojistce. V okamžiku, kdy EU s něčím takovým přišla, měla May zařadit zpátečku a UK se mělo začít připravovat na tvrdý Brexit. Takovou smlouvu by snad nerespektovali ani čeští politici s gumovou páteří (i když, kdo ví), natož UK. Njn, jenomže May byla osobně proti Brexitu, tak ve vyjednávání vesele pokračovala.

0 0
možnosti

Též souhlasím. Zajímavé je, že tam není ani jedna osobnost, která by byla schopna a "hrnula" se místo ní do čela. Osobně si myslím, že volný pohyb zboží ano, ale s volným pohybem osob bude muset EU do budoucna nějak ubrat "plyn".

0 0
možnosti

Referendum o brexitu slibil volicum pan Cameron a kdyz dopadlo, jak dopadlo, tak si umyl ruce a odstoupil. Pani Mayova situaci zdedila a vedela dobre, ze neexistuje dobre reseni- jen spatne, nebo jeste horsi. Podle me dela maximum a osobne si jeji prace velmi vazim.

6 1
možnosti

J61a77n 67B59u48r89d24a

16. 1. 2019 17:10

Souhlas - Mayová pro brexit nebyla, přesto se snaží zemi k vystoupení vést a na rozdíl od zbytku brexiteerského panoptika před kvadraturou kruhu neutekla. Jakkoli lze k ní mít spoustu výhrad, minimálně za toto je ji nutno respektovat.

4 1
možnosti

Naprosto souhlasím, poněvadž pokud vím tak hlasovala pro setrvání a přesto dokázala na rozdíl od různých "demokratických" křiklounů bez jakýchkoli problémů a nesmyslných keců okolo respektovat výsledky referenda.

Co mě ovšem šokovalo byla úroveň "jednání" v britském parlamentu. Názory můžeme mít na to či ono různé, ovšem na prvním místě by na takové úrovni měla být slušná a věcná diskuze. Ale toto nebyla diskuze, tohle vypadalo spíše jako výkřiky diváků při boxerském zápase. Dosud jsem si totiž myslel že tohle je možné jen u nás a na Ukrajině. Jestli tohle má být "kolébka" demokracie a ten náš vzor, tak pánbůh s námi všemi.

1 0
možnosti

Taky mě to jednání překvapilo...Sněmovna lordů se nějak vytratila.

0 0
možnosti

S náhledem na britskou premiérku s Vámi naprosto souhlasím.

Jen by mě zajímalo, jak ti co včera hlasovali v parlamentu proti, byli tu dohodu schopni odpovědně posoudit. Zatím to vypadá, že jsou jak naše opozice. To co je, se jim nelíbí, ale jak by to mělo být, neříkají.

2 0
možnosti

Nechapu tedy proc se k tomu vyjadrujete. Muj nazor na ni vyjadril kdysi cesla prezident Milos zeman slovy : *** ***** ****** *****.

On, ci nekdo jiny to napsat smi, i mne by to zde spis neproslo.

0 1
možnosti

Nevím, proč by autor nemohl vyjádřit svůj obdiv. Naopak o urážky a volgarizmy, často napsané jen pro urážky samé tu zájem nikdo nemá.

2 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2184x
Od roku 1992 podnikám, mám rád Járu Cimrmana, Monty Pythony, Jasnou Páku a hradecké Votroky.

Seznam rubrik