Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Nakousl jste docela zajímavou věc.

Jestliže neplatili, tak tam nemohli být tak dlouho, protože by je energetické společnosti dávno finančně vysály.

Takže musím brát možnost druhou, že platili. Jakým způsobem uzavřeli smlouvu s dodavatelem? K registraci odběrného místa potřebujete doklady a hlavně vlastnické právo nemovitosti.

3 0
možnosti
IK

Oni tam nejdříve byli nějakou dobu legálně. Je pravděpodovné, že v té době asi normálně uzavřeli smlouvy s dodavateli energií, vody a služeb. A když po vypršení nájmu odmítli Klinikáři nemovitost opustit, samozřejmě je ani nenapadlo ukončovat smlouvy s dodavateli. A protože jim ještě zbylo (dohromady) pět nebo šest funkčních mozkových buněk, tak asi za poskytované služby i platili.

2 0
možnosti
Foto

ne že bych se jich zastával-ptatit má každý- ale v Praze je nejméně 50 luxusních bytů na prominentních adresách které dostali k užívání soudcí a státní návladní, jejichž platy jsou jistě nad průměrem, přesto magistrátu platí nájem 5 krát nižší než by byla tržní cena.-takže na tom město značně prodělává-a tomuhle se taková publicita nevěnuje

1 2
možnosti
PT

P36e61t72r 54T71o78m13e27k

16. 1. 2019 17:04

Vy jste jak "myslitel" Martin Putna, který taky vyzývá ke zlodějnám. Místo abyste se snažili vyzývat ty, kteří zákony porušují aby tak nečinili, plácáte po ramenou ty, kteří tak činí z důvodu "když mohou ti mocní....."

7 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1537x
Obyčejný člověk, který se jen snaží nebýt úplně obyčejný, což se mu stejně obyčejně nedaří.

Seznam rubrik