Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

“Huawei totiž válcuje konkurenci cenou” to je teda fakt argument. Pozorně si přečtete tento článek. Neni o Huawey, ale o nízkých cenách a hlouposti BND.

http://www.spiegel.de/netzwelt/netzpolitik/bnd-skandal-netbotz-baut-offenbar-hintertueren-in-seine-kameras-a-1114252.html

0 1
možnosti

Zbytečně se exhibujete. Je to především cenová válka, kterou sice rozpoutala Čína ale Amerika a svět se pokouší jejich agresivní praktiky nabourat ještě divnějšími praktikami.

Co víte o kamerách AXIS a jejich problémech ? Nebo Hikvision, kterými je zaplavován svět a hojně je používá i Policie ČR ?

1 0
možnosti

A nejsou ty uredni mobily spise vysledek Andrejovy snahy rychle bez rozmyslu jednat? Ja myslim, ze ano. Jeste nic nezna, ale uz rika, co se musi delat.

1 0
možnosti

Myslím si to samé. Nicméně je hloupost chytat se za slovíčka. Udělají to opravdu nebo jsou to jen útržkovité reakce?

1 0
možnosti

Ten problém není ani tak v mobilech, jak ve schopnosti vybudovat 5G sítě a v tom co tyto sítě umožňují. 5G sítě umožní například ovládat stroje velmi inteligentním způsobem. Takže, kdo bude ovládat 5G sítě, bude ovládat všechna zařízení s elektronikou. Nejen mobily, ale taky auta ledničky a podobně. Hrozí pak něco podobného jako ve filmech Terminátor. Kdy počítačová síť Skynet na principu umělé inteligence ovládla všechny počítače a zjistila, že je jí člověk nebezpečný. https://cs.wikipedia.org/wiki/Skynet. A z toho mají Američané strach. Napřed přesunuli výrobu elektroniky do Číny a teď jim čínské levné a kvalitní 5G sítě působí starosti.

3 0
možnosti

Přesně. Ještě před deseti lety jsem četl článek na téma co se z mocné Ameriky přesunulo do Číny s vysvětlením, že se přesouvá jen vlastní výroba !!! Vývoj a mozky zůstávají v Americe. Jaká moudra rozdávají ti chytrolíni dnes ???

1 0
možnosti

J79a13n 67H94y13n67e23k

16. 1. 2019 13:55

Nápady Pirátů mne nijak nepřekvapují. Historie Pirátů je doopravdy v pirátské činnosti, která se přehlíží a nikdo samozřejmě nechce o tom mluvit. Prostě to vyhovuje současné opozici proti ANO a Zemanovi. Chvilku jsem se díval na ČT 1 v neděli po obědě, a to na pana Moravce a zástupkyně ODS, Pirátů a ČSSD. Byla to síla. To co máme v poslanecké sněmovně jasně ukazuje na naší slabost ve volbách, zvolit / nemluvím o stranách, ale o lidech/ takové zástupce, za které by se naše společnost nemusela stydět. Výplody, které padaly z těchto dam byly doopravdy skvostné a nenapodobitelné. Bohužel.

8 0
možnosti

J87a55n 33R94á93ž

16. 1. 2019 15:52

Piráti jsou uzavřenou skupinou anarcho socialistů, kteří vycítili, že politika je dobrý job. Mám srandu z toho, jak Bartoš rádoby uvážlivým státnickým vystupováním obhajuje ideové principy Prátů a vzápětí to paní poslankyně Richterová nějakým blábolem v TV dokonale shodí.

Shoduji se s názory politických analytiků, že vidina 7956 Eur měsíčně , za flek v Bruselu, je totálně rozloží a jak teď budou o tyto peníze "demokraticky" uvnitř mezi sebou válčit. Že už to začalo lze pozorovat na manželce Bartoše,která chytře manipuluje na internetu s hlasy Pirátů-prosťáčků. Prachy přebijí jakékoliv ideály, jak se ukazuje i u Pirátů.

PS. Většina mladých lidí, má anarcho liberální sklony (módní značení pro socialistické) uvažování o světě a naprostá většina se z toho "vyléčí"...naštěstí. Proto se nedivím, že Piráty volí mladí, ale vůbec nechápu, jak jim dá hlas ve volbách někdo ve věku, kdy byl měl být "vyléčen".

4 0
možnosti

Souhlas s autorem. Pouze jako bývalý programátor si myslím, že tvůrce programu má vždy možnost dát do svého produktu spící časovanou programovou sekvenci, která produkt zničí, nebo udělá jinou destrukční či konspirační činnost. V podstatě na to nelze přijít nějakými kontrolami. Nevím, co s tím? Neexistují bezpečné produkty. Každá nekontrolovaná moc se zneužije. To nemusí být jen Huawei. Jen opravdu hodně naivní člověk se může domnívat, že jiný dodavatel, proto, že je snad někde ze Západu, toho nevyužije.

5 0
možnosti

Na straně výrobce (pokud má na tom zájem) by se to kontrolovat dalo, protože má k dispozici zdrojové programy, kde by se taková sekvence dala odhalit. A kdo ví, jestli třeba Microsoft, či jiná významná firma, nedisponuje takovou skupinou, která má za úkol odhalit případné pokusy o sabotáž (jen má domněnka).

1 0
možnosti

Kdybyste se o problematiku, o které píšete, jen trochu zajímal. tak byste zjistil, že "boj proti Huawei" není bojem konkurenčním (i když konkurenční firmy jsou za něj jistě rády:-)). ale že vznikl na základě technických analýz výrobků těch firem, kdy v nich byly nejdřív objeveny součástky, které nemají v telefonu co dělat, nemají tam žádný význam - a později bylo u některých zjištěno, že mohou buď cosi "vysílat" na konkrétní adresu, případně "na jeden povel" zajistit nefuknčnost všech telefonů s tímto zařízením - a zkoumá se, zda se mohou dostávat k datům (to zatím prokázáno není). Což hrozba opravdu je (samozřejmě ne pro pana Nováka z Horní Dolní, ale pro klíčové osoby každého státu.

Ale na tom ja asi založen onen jinak opravdu směšný nápad Pirátů na "kontrolu" telefonů

1 8
možnosti

Můžete prosím uvést autory těch technických analýz a zdroj kde se s nimi mohu seznámit?

5 0
možnosti
Foto

Autore, nedomnívám se, že ostatní partaje nemají ve svých řadách podobné exoty, kteří mají o výpočetní technice stejně nesmyslné představy jako ona ctihodná poslankyně. Jen považuji za tragedii, že jí zrovna vedení Pirátů umožňuje hlásat tyto obludnosti do světa.

Jejich veřejná polemika na téma „vnitropartajní diskuse“ pak jen dokumentuje silně omezenou schopnost se na čemkoli uvnitř dohodnout a cokoli společně zorganizovat.

A obávám se, že to není jen jakýsi „šum“ v jejich komunikaci, ale dost nešťastná a neodstranitelná vlastnost celého tohoto spolku.

12 0
možnosti

Bohužel máte pravdu o tomto politickém projektu na jedno použití. Pánové dosedli do vyhřátých křesel a .... a nic.

4 0
možnosti

Bohuzel. Nenaplnene ocekavani, takze velke zklamani.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,86
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články