Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak může někdo opěvovat komunisty, nebo fašisty. Ty miliony zavražděných a zmrzačených životů jsou jim absolutně fuk.

3 0
možnosti

L59u29k73a34s 32F26i62k67r

15. 1. 2019 18:04

Soudruzka se sama komunistkou - zastankyni nejzrudnejsi ideologie v dejinach lidstva.

2 0
možnosti

Pani Konecna,diky za clanek a prosim napiste neco o statecne ruske zene. Jmenovala se Maria Spiridonova. O jejim zivote a tom co nam muze dat dnes. Vzdycky jsem obdivoval tri ruske divky pro jeich nebojacnost, jmenovaly se Fany Kaplanova, Maria Spiridonova a Anicka Politkovska. Vsecky tri, za svou nebojacnost zaplatily zivotem. Zejmena ta posledni si zaslouzi byt symbolem boje za spravedlnost a proti brutalnim tyranum. Spolu s ni bylo zavrazdeno v Rusku vic nez tri sta novinaru. I ten nas przident by ne vzal Kalasnikova.

3 0
možnosti

Putin a jeho režim, proti němuž Politkovská šla, rozhodně nejsou "brutální tyranií". To je fakt přestřelené označení (extrapolujte si je na režimy např. Stalina, Hitlera, Maa, Pol Pota, Stroessnera – jak byste potom označil je?? Něco jako "ultra-mega-přímo-kosmicky-nejbrutálno-zrůdnější"?? ;-D) Tohle plýtvání silnými slovy a nálepkami jen v konečném důsledku znevěrohodňuje a relativizuje význam práce a oběti lidí, jako byla právě A. Politkovská.

0 0
možnosti
Foto

Co nám může dát Rosa Luxemburgová dnes?

..................................................................................

Nic

3 0
možnosti
Foto

Sepsala knihu Akumulace kapitálu, kterou si je možné přečíst.

0 0
možnosti

RvRosa Luxemburgová byla pouhým fanatikem zlého vidu, vy jste vyčůraná tak, jako celé vaše nynější předsednictvo strany. Umíte pouze vyvzdvihovat k moci agenty zla na základech závisti.

4 1
možnosti
Foto

A co nám může dát těch asi 127 popravených v čistkách po r. 1948? A co Milada Horáková?

Styďte se. Rv

10 2
možnosti

Nic, stejně jako vy a ta vaše partička.:-)

8 0
možnosti
Foto

J13a57k26u48b 21R95o11t95h

15. 1. 2019 10:31

Dobrá, vám může logicky dát to, co jste v článku popsala. Mně zase může její osud dát poznání, že když někdo v Německu rozpoutá rudý teror a vraždí politické oponenty, dostane, s čím zachází. Tak nějak jste o tom teroru zapomněla napsat. Tak nějak komunisticky. ;-€

11 0
možnosti

Luxemburgová chystala vzpouru, a dostala, co si zasloužila.

5 0
možnosti

Ano, její smrt byla krutá, ale ona se podílela na ozbrojené vzpouře proti zákonné vládě. Ona sama a její soudruzi by se s se svými protivníky rovněž nemazlili. Co by Německo čekalo při vítězství komunistů? Masový teror, vraždy a popravy!

6 0
možnosti

Položila jste dobrou otázku! Tu prozíravě předpokladal Jiří Kodet v Pelíšcích. Tedy otevřel okno a tlumočil svou odpověď = Proletáři všech zemí - polibte si x rdel ! :-)

5 0
možnosti
Foto

... co může dát vám, netuším - nám nemůže dát nic, může být pro nás pouze varováním, kam vede jakýkoliv fanatismus, jedno zdali náboženský nebo ideologickýRvRvRv

6 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 30,84
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik