Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AS

Pleju len...Babišova mantra;-)

8 1
možnosti

Jestli by se to spíše nemělo jmenovat otázky a odpovědi VM...předpojatost VM je vždy očividná. Chybí nadhled, věcná a hlubší analýza problémů: otázky VM jsou obvykle nezajímavé a sugestivní. Vždy je zřejmé, kam chce protistranu vmanipulovat. Asi proto "DUEL".....

17 18
možnosti
VH

Opravdu? V čem spočívá malý nadhled třeba při použití výsledků kontroly NKÚ?

Moc by mě zajímalo, jaký nadhled si představujete při otázkách na plnění volebních slibů. Ty jsou na papíře a jednoznačné.

Jakou analýzu byste si přál namístě analýzy NKÚ? To by mě také zajímalo velice.

15 2
možnosti
LB

I já jsem si po skončení posledních OVM řekla: "Klobouk dolů, pane Moravče!"

Jen bych si Vás dovolila doplnit. Politici nejenže mají schopnost vyhnout se přímé odpovědi, ale hlavně - oni jsou na každé televizní vystoupení důkladně připravováni a mnozí z nich i trénováni. Dopředu vědí, jaký okruh témat se bude probírat a jejich týmy jim seženou podklady a také připraví argumenty, na které veřejnost slyší.

Andrej Babiš disponuje špičkovým PR týmem ovládající různé mediální i psychologické fígle, mj. bere lekce u jazykové lektorky paní Postlerové. Proti němu stojí moderátor, jehož práci určuje a svazuje řada předpisů a nařízení veřejnoprávního média, o kterých divák u televize nemá ponětí. Navíc má k dispozici jen podklady z veřejných zdrojů, každé slovo, které vypustí, musí být schopen věrohodně doložit.

Také proto se Václav Moravec u kolegů z branže těší velkému respektu, mnozí i z těch nejzkušenějších tvrdí, že takových podmínek by tu práci nebyli schopni dělat.

Nedávno byl příbuzný pozván jako host do jednoho dílu pořadu Fokus Václava Moravce a od té doby na jeho adresu nešetří superlativy.

29 14
možnosti
LB

Pane Marku, nechápu Váš mínus. Dobře vím, o čem jsem psala; sama jsem v takovém PR týmu několik let pracovala a také vím, jak (sofistikované) komunikační strategie fungují.

6 2
možnosti
JS

Asi jsem se díval na jiný pořad.

18 6
možnosti
VH

Anebo s klapkami Babišova fandy na uších.

12 5
možnosti
JH

J12a90n 86H16a64r74v80a29n

8. 1. 2019 9:39

Když sám o sobě píšete že jste lhář, tak článek beru ;-DR^

8 1
možnosti
Foto

Tento pořad jsem neviděl nicméně jsem viděl celou řadu jiných OVM, kde Moravec nenechal hosta dokončit jedinou myšlenku a zaznít jediné téma, které se mu jaksi politicky nehodilo, když už to nešlo jinak, odpovídal si sám. To je ostatně bolest celého zpravodajství ČT. Nepřinášejí nezávisle informace, ale zveřejňováním jen toho, co se jim hodí a zamlčováním toho, co se jim nehodí, vytváří novou pravdu, tu svojí, kterou pak vydávají za jedinou správnou.

Správný moderátor nechává svého hosta mluvit a když mele a lže, musí ho umět nachytat a klidně zesměšnit. Pitomým skákáním do řeči a přerušováním odpovědí ale zesměšňuje sám sebe. Je smutné, že v tom ještě někdo vidí velkou novinařinu.

35 13
možnosti
KS

Bohužel jako český občan, plátce daně pro ČT v částce 135,- Kč s Vámi musím souhlasit. Pan Moravec se mně jeví jako relikt doby růžových komentářů normalizační Československé televize. Tu dnešní českou, si zprivatizovali zastánci jediného lepšolidského názoru, jako z doby jedné pravdy jedné rudé vlády.;-O;-O;-O

17 9
možnosti
Foto

Psi štěkají a Babišova karavANO jde dál.

9 3
možnosti
PK

Před mnoha lety byl V. Moravec zjevení v novinářské kotlině. Profesionál, kterému se nedalo konkurovat. Stále jsem oceňoval, jaký je profesionál. S postupem času mám pocit, že se z novinařiny přesunul do oblasti zábavných pořadů typu P. Novotného. Ať je host sebevíce nepoddajný, patří to k práci novináře. Jinak může pořad moderovat kdokoli. A že to lze, ukázala S. Witowská v prezidentské debatě. A Zeman není zrovna lehký oříšek.

15 5
možnosti
ZD

Přesně na ni jsem vzpomněl jakou měla složitou úlohu a se ctí a na úrovni jí zvládla. Na pana Moravce jsem též časem zanevřel. Těm kdo je třeba nachystá hladký rozhovor plný chápajících gest a vzájemného souznění. Těm na které někdo ukáže prstem umí profesionálně "vytočit" a pak sklízí plody.

2 1
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1980x
Programátor, rýpal a milovník dobrého jídla, hudby a brakové kinematografie...

Seznam rubrik