Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J76a66n 19P23a48l78i44a27n

7. 1. 2019 19:11

Moravec - to je děs a hrůza !

16 21
možnosti
RC

Z tech dvou byl horsi Babis.

16 6
možnosti
MV

Stavět dálnici není jako péct rohlíky - prostě příprava a realizace trvá dlouhou dobu. Proto relevantní statistiku měl Babiš, která ukazovala, kolik km dálnic se za jednotlivých ministrů podařilo zahájit.

Moravec to s tím skákáním do řeči dost často přehání - velmi často nenechá své hosty vyjádřit myšlenku.

Babiš nabídl Moravcovi, že se ověří, zda jsou správně data ŘSD nebo NKÚ - to p. Moravec pro jistotu odmítl.

8 7
možnosti
RC

ze tu byrokracii ANO za tech 5 let na MD dokazalo zkratit... o kolik?

4 1
možnosti
Foto

Moravec ve svém pořadu konečně plně dostál jeho názvu "Otázky Václava Moravce", čili dospěl k tomu, že se tento pořad skutečně stává jen snůškou jeho vlastních otázek, pokud možno opakovaných až do úplného omrzení (a to i v případě, že to vůbec k ničemu nevede).

5 20
možnosti
MV

Přesně - to, že nenechá hosty vyjádřit myšlenku, se u Moravce děje poměrně často. A přitom diváka někdy kromě jednoduché odpovědi zajímá i objasnění širších souvislostí.

6 6
možnosti
JH

mažete,mažete???

1 0
možnosti
Foto

před chvílí jsem si namazal chleba, to mi pro dnešek stačí:-)

0 0
možnosti
RC

Tri dny stacilo na to, aby prebytek rozpoctu narostl o 1 mld.

Ve ctvrtek Schillerova 2.9 mld., v nedeli Babis 3.9 mld.

A kdyby jen to...

11 1
možnosti
OU
DP

No jo, tady perfektně funguje teorie, že stokrát opakovaná lež se stává pravdou. A některým stačí i míň. Mám pocit, že Babiš těm svým lžím věří taky.:-/

27 3
možnosti
Foto

J48a27n 92Š62i62k

7. 1. 2019 16:31

Viděl jsem asi jen necelých deset minut. Na premiérovi mi vadilo, že trval na své absolutní pravdě a svých číslech z ŘSD a nepřipouštěl, že by mohl mít někdo jiný (NKÚ) pravdu, resp. odmítal vzít v potaz jejich čísla. Na moderátorovi mi zase vadilo, že sice trval zcela správně na tom, aby mu bylo odpovídáno na otázky, ale nerozumím tomu, proč všechno hodnotil. Podle mě to není role moderátora ve zpravodajském pořadu. Má se ptát a komentovat, ovšem nesoudit a nehodnotit. Znechuceně jsem to kvůli oběma pánům vypnul. Co se týká komunikace, mohou si podat ruce, jeden druhého se jen snažil vytočit, což se jim dařilo dokonale. K ničemu to nevedlo.

6 2
možnosti
Foto

Otázky Václava Moravce nejsou klasickým zpravodajským pořadem. V tomto typu pořadu se obecně předpokládá, že moderátor má nějaký názor. Názory Václava Moravce jsou obecně známé, stejně jako to, že někteří jeho hosté s nimi budou souznít a jiní ne. Tak jak uvádíte, první otázky byly zcel věcné, kdyby na ně AB věcně odpovídal, asi by nebylo třeba nějakých hodnocení.

13 3
možnosti
Foto

Jenže ono tím fokusem kritického myšlení jen tak někdo neproleze. Moravec vy se zrovna zadřel.

5 0
možnosti
Foto

Moravec má prostě naplánovaná schémata, jichž se rigidně drží (asi aby neuklouzl) a samozřejmě i jím očekávané odpovědi, jichž se chce stůj co stůj dobrat. A to za každou cenu. Už by měl jít do důchodu.... (pomyslného)

8 4
možnosti
JK

J29i80ř67í 79K19ý80r88a

7. 1. 2019 16:23

Minus karma !!!!Rv

6 3
možnosti
Foto

Žádná mínus karma neexistuje, máte ještě nějaký jiný pomýlený názor?

0 0
možnosti
JS

Naopak! Pan Moravec by už měl s těmi šarádami v ČT skončit.

20 24
možnosti
Foto

Za šarádu považujete to, že si pozve premiéra, klade mu otázky? Já z šarádu považuji to, že mu na ně premiér není schopen odpovědět, překrucuje, mlží i prokazatelně lže.

21 8
možnosti