Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^To bylo krásné:-)

2 0
možnosti
VV

Moc hezke fotky, a jeste hezci vypraveni.

Viden ma sve kouzlo. To nejvetsi pro mne kdyz v zime posloucham Verkehsservice Ö3 a v nem slysim ze U6 kvuli zavejim je mimo provoz.

2 0
možnosti
Foto

:)hezké vzpomínání na mé minulé léto:) to jsem ráda, že to, co mám oblečeno sluncem, můžu díky Markovi zažít pocukrované:-)R^

2 0
možnosti
Foto

;-D Pocukrované to teda bylo! ;-D Ale přežili jsme!

1 0
možnosti
Foto

Moc pěkné fotky. Je to ostuda, ale já Vídní jenom projíždím. Znám trochu rakouský venkov, který mi něčím imponuje. Asi tím, jaký mohl být ten náš, kdyby...R^

2 0
možnosti
Foto

Silný vztah k přírodě, k jejím krásám a k péči o ni, to je něco, čemu bychom se od Rakušanů mohli učit. Ve skutečnosti jsme to u nás měli neskutečně dobře rozvinuté v dávnějších dobách, vlastně už v 19. století (o barokní kultuře vztahu ke krajině a k Božímu stvoření - konkrétně k přírodě - ani nemluvě). Trvalo to až téměř do druhé světové války, za komunistů došlo k strašlivé devastaci lidské duše a tím i k devastaci vztahu k přírodě. Jsou to spojité nádoby.

Díval jsem se dnes na dokument o obnově normálního občanského života, kultury a víry v Arménii. Oni sami o tom říkají, že komunizmus je hrubě poškodil na duši likvidací obyčejné lidské normálnosti, citu pro pravdu, právo, spravedlnost, dobro a krásu... Trvá to několik generací, než se tohle obnoví.

2 0
možnosti
JJ
  • Počet článků 1007
  • Celková karma 23,16
  • Průměrná čtenost 1187x
Výtvarný umělec, kurátor výtvarných projektů, publicista

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy