Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Žel, vždy lhali a budou ve svém lhaní pokračovat. Bez nejmenšího studu.

Tomáši, dokonale jste to vystihl s křesťany mučenými, vězněnými, popravovanými a pronásledovanými za komunizmu. Vždyť ten soudruh, jako mnozí další, si ani nevidí do vlastní pusinky.

19 0
možnosti
VV

Ano, lzou i zde v diskusi!

5 1
možnosti
Foto

Nepostřehl jsem to a díky za informaci.

Pan Miroslav Grebeníček je etalonem komunistické myšlenkové zhovadilosti.

26 0
možnosti
MB

Grebeníček syn, je pro mne symbolem zla. Taky jsem měl otce a rovněž jsem synem. Pak máme asi jedinou shodu v tom, že dítě za svého rodiče nemůže. Může ovšem, se rozumně podívat zpět. O to více, že vystudoval za mého dědy - ukradené živno trámy poctivých krovů a peníze. Může spatřit i svého otce tyrana, který se snažil vybít z nebohých lidí tu lepší budoucnost. Může se omluvit, založit dobro fond - podobně jako dcera prokurátora Vaše. ON - DOBROVOLNĚ, staví svou kariéru na pokračování dalšího zla! Činí tak proto, aby se nám žilo lépe! Soudreuh Grebeníček je pro mne - Ovado ! ... :-)

22 3
možnosti
VV

Samozreme, gerne deti za rodice nemohou. Ovsem jsou takove, jak je rodice vychovaly. A zde je to jasne videt.

3 0
možnosti
JH

J84i93ř36í 54H62o50r38á88k

26. 12. 2018 10:12

Byly to nepřiměřené restituce majetku, které církve z větší části ani nevlastnily, měly k němu pouze právo hospodaření. V případě náhrad za nevydaný majetek byly násobně zvýhodněny oproti fyzickým osobám, přesto se v tisících případech ještě soudí o vydání již jednou zaplaceného nevydaného majetku. A ještě jim stát 30 let platí provoz.

7 15
možnosti
Foto

Pane Horáku, před prezentací podobného názoru si prosím pečlivě prostudujte historii církevního majetku, jeho odcizení atd.

Bude to mít jednu výhodu, že se vyhnete všeobecnému posměchu.

20 4
možnosti
  • Počet článků 1314
  • Celková karma 33,13
  • Průměrná čtenost 2993x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.